14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Kasko Mini Onarım (Bilgisi Olan)

Ahmet Uzunçelebi
    van_hoijdonk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 53

Standart Kasko Mini Onarım (Bilgisi Olan)

Arkadaşlar az önce otoparka girerken keskin bir dönüş vardı ve itin teki aracını açıkta bırakmış biraz. Sağa dönmem gerekiyordu döner mi dönmez mi döner mi dönmez mi derken sağ arka kapıdan ses geldi aracın tamponuna sürttük dönemedik tabi.

Diğer arabada bir şey yok, benim araçta belki tamponun rengidir dedim ama az önce gittim sildim falan tamponun rengi olmadığı kesin.

Sağ arka kapıda bir karışlık bir kısım var, bir de aynı yerin altında parça parça bir karış edecek kadar yer var.

Mini onarımdan halledilebiliyor diye biliyorum ama öneriniz var mı? Çok bir şey değil ama araç beyaz olduğundan farkediliyor hemen.

Arka kapıyı düşünün yukarıdan aşağı geliyor ve alt kısımda hafif bir içe geçiyor o iç taraftaki kısımda bu dediğim. Ben göçük yok dedim ama babam hafif bi göçük var dedi çok olmasa da. Ben farkedemedim. Hatta avatarımdan da anlaşıldığı gibi arka tekere doğru hafif bi çizgi gibi bir yer var o alt kısımda.
    Konu van_hoijdonk tarafından (05/06/2011 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir.

Ahmet Uzunçelebi
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Evo Siyah

Hatta çizmem gerekirse:

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

mini onarımdan yapılır bence olmadı tüm hakları kullanıp kesin yapılır. genelde autokingin işçiliği kötü ama beyaz araç dert olmaz. geçmiş olsun
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

mini onarımdan halledilir...
    Keyif BMW'Dir...

Ahmet Uzunçelebi
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Evo Siyah

Az önce baktım çok ufak da olsa bir göçük var o yüzden kapı az da olsa kastırmış. Akşama fotoğraf eklerim.

Mini onarıma gidip önce randevu mu alıyoruz yoksa gidince direk yapılıyor mu? Maslak oto sanayidekine gitmem gerekiyor.

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

hemen almaları çok zor hiç o kadar boş bi autoking görmedim

ama telefonla veya internetten randevu alabilirsin diye biliyorum. hangi şubenin daha iyi olduğunu araştır, yıllar önce koşuyolundakine gitmiştim güzeldi hala varmı bilmiyorum
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

SBR KLBKN
    saki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EA 4310
    Edilen teşekkür: 5

Ben sigorta şireketinde calışıyorum öncelikle geçmiş olsun soruna gelince onarımı her şekilde sigorta şirketler karşılar.Anlaşmalı olan yerlerde işlemin dahada hızlı olur ama hasarsızlık indirimin bozulmasın yanı bu yıl örnegin 700 ödediysen seneye indirimli hali 500 olur.ama kaskoyu bozarsan fiyatta indirim olmaz ve şöyle birsey var bazı şırketler hasar ne olursa olsun 3 hasardan sonra kasko yapmaya yanaşmaz(taramerde A dan Z ye cıkıyor) daha cok üst fiyat verir.benım sana tavsıyem öncelıkle hangı şirkete kasko yaptırdın? bir kısmında hasarsızlık koruması vardır eğer öyleyse mini onarımdan yaptırısın ve hasarsızlık önümüzdeki yıl faydalanırsın.sana bir tavsiyemde zorumlu tarfik policenı yenılerken özellikli olanı sec mesela autoking anlaşmalı olanı sec hem kaskon bozulmaz hende kafan rahat olur Allah korusun buyuk hasarda kaskodan yaptırısın küçük hasarı ise tafık policesınden karşılarsın

Ahmet Uzunçelebi
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Evo Siyah

Yapı kredi sigortadan kaskoluyum ama kasko süresi uzun değil henüz 3 hafta falan oldu.

Bir de bizim enişte baktı bunda bir şey yok olm ufak bi pasta cilayla kendimiz halllederiz tamponun boyası bu dedi. Haftasonu bakıcaz.

Çok ufak bir kapının altında kalkık kısım var 1 cm kadar. Bir de yeni farkettim nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama cama sanırım taş sıçramış dıştan taş boyutunda bir kırık oluşmuş. Gerçi taş sıçrasa farkederdim, o boyutta bir taş atsa çocuklar falan o da mümkün değil camı kıramaz, sadece 2 cm'lik. Önceki gün ön camı silerken farkettim neden çıkmıyor dedim bir de baktım hafif bir kırık.

Görüşe falan engel değil, bu kırık büyümez değil mi? Uzun yola gideceğim yaklaşık 15 gün sonra...

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı saki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sigorta şireketinde calışıyorum öncelikle geçmiş olsun soruna gelince onarımı her şekilde sigorta şirketler karşılar.Anlaşmalı olan yerlerde işlemin dahada hızlı olur ama hasarsızlık indirimin bozulmasın yanı bu yıl örnegin 700 ödediysen seneye indirimli hali 500 olur.ama kaskoyu bozarsan fiyatta indirim olmaz ve şöyle birsey var bazı şırketler hasar ne olursa olsun 3 hasardan sonra kasko yapmaya yanaşmaz(taramerde A dan Z ye cıkıyor) daha cok üst fiyat verir.benım sana tavsıyem öncelıkle hangı şirkete kasko yaptırdın? bir kısmında hasarsızlık koruması vardır eğer öyleyse mini onarımdan yaptırısın ve hasarsızlık önümüzdeki yıl faydalanırsın.sana bir tavsiyemde zorumlu tarfik policenı yenılerken özellikli olanı sec mesela autoking anlaşmalı olanı sec hem kaskon bozulmaz hende kafan rahat olur Allah korusun buyuk hasarda kaskodan yaptırısın küçük hasarı ise tafık policesınden karşılarsın
    zorunlu trafik sigortasından nasıl karşılanıyor?
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

emir özal
    emirozal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 9

öncelikle geçmiş olsun.
    auto king e aracı ilk olarak götürüp hasar tespiti yapıyorlar. akabinde başka bir günede onarım için çağırıyorlar. kasko poliçen hangisi bilmiyorum ama yılda en fazla 4 hakkın var. belki tek hakkınla hallolmayabilir 2 hakkını falan kullanabilirler. belli bir ebattan sonrasını yapmıyorlar çünkü.
    bu arada ben kaskom 1 haftalıkkken 4 hakkımıda kullandım. eski yeni farketmez.
    son olarak auto king cam onarımıda yapıyor.

Caglar guven
    crozwise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

arkadaşlar punto aldıktan sonra fark ettim puntolarda kapı yanlarında, önde ve arkada plastik tampon koruma yok keske olsaydı çünkü direk arabanın boyası zarar görüyor.
    acemi sofor

SBR KLBKN
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EA 4310

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zorunlu trafik sigortasından nasıl karşılanıyor?

bazı sigorta şirketleri zorumlu sigortanın içinde senden kaynaklanan ve tek taraflı olan masraflarıda karşılyor.Hür sigorta hdi sigortada var ama daha bır cok sırkette böyle kanmpanyalar var mesala hür sigortada 20 tl fark verıp mını onarım paketlı yaptırabılırsın .yıne 20 tl verıp yoıl yardımlı policede yaptırabılırısın cok güzel aavantajları var kım kıme 20 tl ye aracını çekiciyle ceker kı ? sigorta yaptırırken bunları sorun derım

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı saki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı sigorta şirketleri zorumlu sigortanın içinde senden kaynaklanan ve tek taraflı olan masraflarıda karşılyor.Hür sigorta hdi sigortada var ama daha bır cok sırkette böyle kanmpanyalar var mesala hür sigortada 20 tl fark verıp mını onarım paketlı yaptırabılırsın .yıne 20 tl verıp yoıl yardımlı policede yaptırabılırısın cok güzel aavantajları var kım kıme 20 tl ye aracını çekiciyle ceker kı ? sigorta yaptırırken bunları sorun derım
    teşekkürler bilgiler için, trafik sigortasından kendimizle ilgili faydalanabildiğini ilk defa duydum.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

SBR KLBKN
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EA 4310

Bu olay ortalama son 1,5 sendir var ama insalar bilmdeiği için acenteye kalmış olay.yaa şöyle söyleyim yılda 2defa cekme cekilme hakkı veren kaza yap yapma lastıgın patlasın cekıcıye telefon ac gelıp aracını cekıyo ve bu police için sadece 20 tl fark veriyosun.hemde yılda 2 kez yaralanıyosun . bir diger police aracına ufak tefek işlemler için autoking anlaşmalı serviste yaptırıyosun bunuda farkı 20 tl bugun autokinge git en ufak sürtme için ne kadar para istedikleri ortada ama bu policede plakaya kayıtlı sistemde oldugu için 5 kuruş vermeden gidiyosun

15. Bu mesaj için teşekkür edenler: