aynı şey benim başımada geldi.kaldırıma çarptım.ön sol davlumbaz kırık.ön tampon altında davlumbazı tutan kısımlar yırtıldı ve radyatörün altını tutan köşe kırıldı.kaskoyu bozmadan auto king de yaptırmak istedim.olur yaparız dediler.aracı bıraktım ve dün teslim almaya gittim.karşılaştığım tablo fiyasko.sadece çiziği boyamış onuda yarım yapmış boya ise tamponun altına süzülmüş ve damla damla kurumuş kalmış.özür falan dilediler bırakın yapalım dediler olmaz dedim.aracın kapısını açtım içeride sigara izmariti var müşteri temsilcisini çağırdım hemen aldı özür diledi falan neyse dedim kontağı taktım müzik son ses açık klima sonda açık şok oldum resmen.özür üzerine özür ama kıymeti yok.mailimi yazdım auto kinge aradım magduriyetinizi giderelim falan filan neyse.sonuçta kaskoyu bozdurmak için bugün aracımı servise bıraktım.ben auto king i tavsiye etmiorum izmitte.memnun olan arkadaşlar vardır ama ben öle düşünmüorum.bozdur kaskoyu uğraşma yapsınlar.diğer hasar içinde 1 hafta sonra yine git yine dosya açsınlar uğraşma.ne için para ödüyoruz kaskoya ! uzun oldu biraz ama.