Öncelikle geçmiş olsun. Benimde daha önce böyle bir olay başıma gelmişti.Öncelikle aracınızı aldığınız ruhsat sahibine ulaşın durumu iyice öğrenin, çünkü araç sıfır alındığı zaman yapılan kasko ilk bir yıl için enflasyon korumalıdır bu şuna işaret eder araç bir kaza yaptığında pert durumunda aracın sıfır bedeli ödenir bununla ilgili olarakda bazen sigorta acentesi aracın kazası olduğunda miktarı önemli değil aracı pert ettirirler yani hasar küçük bile olsa fazla gösterip pert ettirilir bu durum sadece yeni kasko yaptırırken sıkıntı çıkarır ama mutlaka aracınızı kasko yaptırabileceğiniz bir sigorta şirketi bulun. Benim başımada geldi demiştim araçta 3.000 tl lik bir hasar vardı 8.000 tl gösterilip pert edilmişti banada sıkıntı oldu ama araçtan çok memnundum zorlaya zorlaya kasko yaptırdım hatta aracımıda sattım daha sonra ama çok yaktığı için sattım. Siz aracın ruhsat sahibine ulaşıp durumu iyice öğrenin neden dolayı pert edilmiş. İnşallah benim dediğim gibi bir pert olayı vardır. pert olan araçları alan ve satan kişiler oluyor hiçbirşey eskisi gibi değil pert araçlarıda iyi bir şekilde yapıyolar ve yola çıkıyor. İnşallah kısa sürede atlatırsınız ve kaanızada takmayın yürüyeninde ve şasede bir şey yoksa sıkıntı değil...