Programı indirip güncelleme yapıyorum ben hiç para mevzusu olmadı aramızdabendede 2 yıl yazıyordu bu üçüncü senesi
![]()
Arkadaşlar navitech navigasyon aldım QX-B512 ömür boyun ücretsiz güncelleme diyor fakat naviextras hala para istiyor güncelleme için kullanan arkadaşlar varsa yardım edebilirler mi?
Programı indirip güncelleme yapıyorum ben hiç para mevzusu olmadı aramızdabendede 2 yıl yazıyordu bu üçüncü senesi
![]()
Bende yeni aldım.Bir forumda arştırdım. Naviextras Toolbox indirdiysen bu programı aç ve bilgisayara cihazı bağla. Sonra bu program içerisinde güncellemeler bölümüne gir. Yanlız bende henüz birşey yükleyemedim belkide bir güncelleme yoktur henüz.
Belki güncelleme yoktur.Biyerden okuduğuma görede aldıktan bir ay sonra ücretsiz indirmeler başlıyormuş.
Arkadaşlar merhaba; ben kullanmış olduğunuz cihazların haritalarını üreten firmanın iş geliştirme müdürüyüm aynı zamanda da bir evo kullanıcısıyım, harita güncelleme için eğer ömür boyu diyor ise cihazınızın ömrü boyunca bu güncellemeyi naviextras.com sitesi üzerinden naviextrasToolBox yazılımı indirerek rahatlıkla yapabilirsiniz, bu yöntemin dışında bir güncelleme yontemi bulunmamaktadır, ayrıca kısaca bir bilgi vereyim geçen yıl ülkemizde 160.000 adet navigasyon cihazı satıldı.
merhaba,
ben de navitech kullanıyorum. Dün güncelleme yaptım. 2011 Q1 yani bu yılın ilk güncellemesini yukledim. bir sıkıntı cıkmadı...
garmin için navigasyon güncelleyen var mı?
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Can bey bize bu guncellemelerde yardımcı olabilirmisiniz bende 2 el cihaz almıstım ramar 6097 marka güncelleme felan yapamıyorum.pekte kafam basmadı nasıl yardımcı olabilirsiniz
Tam aradığım kişisiniz demekki, PXB 210F cihazımda 2011 Q1 haritası yüklü ancak aylardır tek yön olan Avcılar Hacışerif yokuşunda ters yünden çıkış öneriyor ha keza Şişlide de birçok sokakta durum aynı sorun nedir sizce?
Ücretisz güncellemede para istiyorsa, türkiye dışında başka bir ülkenin haritasını yüklemeye mi çalışıyorsunuz acaba ?
Aklıma gelen bu benim.
nokiamaps i kim hazırlıyor?
Ya bende Naviextras Toolbox uptade ettim. şimdi cihazı bilgisayara takınca cihaz bağlı değil diyor. Navitech aramalıyım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri