öncelikle herkeze yeniden merhaba..sitenize az önce üye oldum.yıllardır mod tuning vs piyasanın içindeyim genelde 106 gti typer tarzı araçlar kullandım hep.şaundada bir accordum var.düğünümden sonra kısmetse bir punto almak istiyorum.bir gün polenezköy taraflara giderken puntoları görünce kesin bir forum vardır diyerek arattım ve siteyi buldum.2006 senesinde 106 gti verip 90 hp 6 ileri puntoyu test sürüşüne çıkarıp döndüğümde tmm demiştim ama 1 ay dediklerinden dolayı araçtan soğumuştum.şimdi accordumu satıp yine 90 hp bir araç almayı düşünüyorum.

aklıma takılan sorular oldukça fazla..oyüzden bu siteye üye oldum.yorumlarınızı yaparken fanatik davranmaz ve x bir marka ile kıyaslamazsanız çok sevinirim..yıllarca x sitesinde admin org yaptığım için konulara hakim birisiyim

iki gündür yapmış olduğum araştırmalarda benim ihtiyaçlarımı karşılayacak araç emotion ama bu araç sadece 2006 modelinde var sanırım 1,3 90 hp 6 ileri.belki sıfırlarıda vardır ama okadar para vermek istemiyorum.vereceğim para maç 20-22 arası olacak

daha sonra 1,3 dynamic modelini inceledim..tabi sadece nette ve sahibinden.com üzerinden sanırım bu araçta 1,3 90hp ama donanım olarak biraz eksileri var.hava yastığı vs gibi

sonuç olarak kullanıcı arkadaşlardan bu aracın yakıtı yol tutuşu motor sesi yol sesi güvenliği uzun yol performansı şehir içi performansı genel olarak aracın tüm +/- lerini yazmasını bana yardımcı olmasını istiyorum

hepiinize şimdiden tek tek teşekkürler