Grande puntoma logolu orjinal boyutta ayak dayama vede Teyp Aux Kablosu Aux Çıkışı Taktırdım...
Ankara Kemal Oto...
Blaupunkt Teyp Aux Kablosu Aux k Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
Grande Punto Orj Logolu Ayak Dayama Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
aux da ses kaybı oluyor mu acaba?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
olmuyor ses çok net
ayak dayama güzel olmuş
ayak dayama harika montaj için delmek gerekiyor mu?
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
güle güle kullan levent
Auxta ses kaybı olmuyor radyodan daha kaliteli cd den bile daha kaliteli ses alabilirsiniz , bunun için Sline kablo kullanıyoruz..
Ayak dayama için delik delinmiyor küçük civataları halıya sallıyorsunuz halı civatayı sardığı için sapasağlam oluyor delik delinmemiş ve araç bozulmamış oluyor..
Bu ayak dayama benim de hoşuma gitti
evo evo..
almak lazım o zaman güzel ya
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Ankarada, nerden alip nerde taktirabiliyoruz bu ayak dayamayi.
Ya da kendimiz de kolayca takabiliyor muyuz.
evo evo..
mehmet abi yapar
TSİ Jetta.
www.kemaloto.com iletişim bölümünde adresimiz var , ücretsiz montaj yaptırabilirsiniz..
Her iki üründe çok güzel,Evo için bende düşünüyorum bunlardan,hayırlı olsun güle güle kullanın...
2 üründe güzel, hayırlı olsun
Türkiyenin her yerine gönderi yapıyoruz hatta yurt dışı bile (Yurt dışı kimyasal olmayan ürünler)
fiyatı neydi ayak dayamanın peki
bende aux giriş kablosu taktırdım mp3 plmadığı için ses kaybı yok n97 miniyi bağlıyorum
Mehmet abi sende kısa spor antende mevcutmu? Mustafa abi anteni değiştirince radyo parazitlerinin kesildiğini söledi bendee denemeyi düşünüyorum Eğer warsa cumartesi aux kablosu ve kısa anten için yanına gelmeyi düşümüyorum
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri