Sayfa 3/3 İlkİlk 123
60 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Fıat punto evomu hyundaı i20 troymu?

Serkan Küçük
    serkangsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evolarda direksiyon sorunu diye bir şey yok o direksiyon o kadar muhtesemki bmw sahibi bile nasıl bu kadar yumusak bir direksiyon olabilir ses sorunuda kişiye gore degisir cogu kişi aracıma binince heryerden ses geliyor diyorum tesisatı patlatıyorum millet ses oluo i20 arabaysa evo ferrari falandır bu kadarda iddialıyım
    Hocam yorumlar genelde mantıklıda seninki çok taraflı olmuş galiba
    Direksiyonunun güzel olduğunu biliyorumda direksiyon sorununu inkar etmek için biraz kör olmak lazım eğer böyle bi sorundan haberin yoksa forumu biraz araştırmanı tavsiye ediyorum

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı serkangsk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam yorumlar genelde mantıklıda seninki çok taraflı olmuş galiba
    Direksiyonunun güzel olduğunu biliyorumda direksiyon sorununu inkar etmek için biraz kör olmak lazım eğer böyle bi sorundan haberin yoksa forumu biraz araştırmanı tavsiye ediyorum
    bahsedilen problemlerin hepsi gp icin gecerli.evoda gplerdeki sorunların herhangi biri bulunmamaktadır.!

Emre Emre
    Human Rogue (WoW) bvulgari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 186

City direksiyonda ki bakır tel mi ne varmış..Onu biraz kalın yapmışlar şimdiki city motorlar da..Baska bi farkı yok sanırım..O yüzden heran yine problem cıkabilir.. Şimdi ki c3 ler de aynı bizim city gibi sanırım.Onlar da da cıkar sorun.
    This is not personel, just business..

HASAN HASAN
    evo33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1

bencede evo her açıdan i20 den daha iyi

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

Alıntı aytek06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar para depmez bence fiesta yaw.35000TL cok bence o araba için

punto evolar çok mu farklı...
    Keyif BMW'Dir...

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

evo 'da da city harızası oluyor, olucak. temel sistemelerde evo ile gp nin farkı yok.
    https://forum.grandepuntotr.com/tekn...re-disi-2.html

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Alıntı asukasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punto kadar kaliteli ve gösterişli bir araba değil, fiat ile daha garanti konusunda bir işim olmadı fakat eski bir hyundai kullanıcısı olarak şunu belirtmeliyimki garanti hizmeti güzel, 5 sene getz kullandım mekanik ve elektronik olarak en ufak bir sıkıntım olmadı, punto almadan önce i20 bende baktım fakat, donanım olarak punto kadar donanımlı değil, fiyatına gelince bir çok seçeneği var pek yorum yapamam ama, puntomu i20 mi derseniz eski hyundaici olmama rağmen punto derim.
    hyundai de boya garantisi 2 yıl yada 60000 km. ( hangısı once dolarsa) yanı cok yol yapan bırı ısenız 3 ayda 60000 yaptınız ve boyanızda fabrıkasyon bır hata...... way halınıze...... 2006 era 31000 de kazasız boyası dökülmeye basladı ... gittik ... sonuc husran . motor garatısı dewam edıyor boya bitmiş. iyi araştırılmalı... geely bile 10 yıl boya garantılı.

Taşkın Cin
    synx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 25

Bende 2 yıl dizel getz kullandım. Ne yalan söyleyim en ufak bir sıkıntı yaşamadım motoruna kesinlikle laf söyletmem. Garanti konusundada çok hassaslar. Sonuç olarak Hyundai iyi bir marka, öyleki çok fazla tercih ediliyor. Kıyaslama yaparsak zaten benimde tercihim punto evo oldu.

Serkan Küçük
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

bahsedilen problemlerin hepsi gp icin gecerli.evoda gplerdeki sorunların herhangi biri bulunmamaktadır.!
    Arkadaşım yukarıda verilen linki okursan evodada direksiyon ve city motoru sorunu çıktığını görürsün biraz tarafsız olmak lazım bi şey varsa inkar etmek komik oluyo bence kimse malını kötülemek istemez genelde toz konduramaz ama malesef fiata yakışmayan bu durum yıllardır halledilemedi ve evolardada city sorunu karşımıza çıkıyor keşke olmasa ama malesef..

ural leanback
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Arkadaşım yukarıda verilen linki okursan evodada direksiyon ve city motoru sorunu çıktığını görürsün biraz tarafsız olmak lazım bi şey varsa inkar etmek komik oluyo bence kimse malını kötülemek istemez genelde toz konduramaz ama malesef fiata yakışmayan bu durum yıllardır halledilemedi ve evolardada city sorunu karşımıza çıkıyor keşke olmasa ama malesef..
    sen en iyisi git bir i20 al hem ben malımı satacagım ya sana kotulememıs olurum.hem sen kimsinki ben sana malımı kotuleyeyim.gp'larda %40 bu sorun cıkıyorsa bu oran evolarda %2-3 olsun.bindiginiz arabalar hakikaten 30-35 bin liralık arabalarmı sanıyorsunuz.17-18 bin liralık sıfır araba alıyorsunuz aslında ayıptır yahu.!

Serkan Küçük
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

sen en iyisi git bir i20 al hem ben malımı satacagım ya sana kotulememıs olurum.hem sen kimsinki ben sana malımı kotuleyeyim.gp'larda %40 bu sorun cıkıyorsa bu oran evolarda %2-3 olsun.bindiginiz arabalar hakikaten 30-35 bin liralık arabalarmı sanıyorsunuz.17-18 bin liralık sıfır araba alıyorsunuz aslında ayıptır yahu.!
    Bende senden araba alacak değilim ama malını çok fazla savunuyosun çokta tın ister sorun olsun arabanda ister olmasın tekrar söylüyorum: çokta tın yani kime neye sinirleniyosunki

Filiz Yaşayanlar
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. PoLLiaNNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 JHP 30
    Edilen teşekkür: 124

Evo tabiki. i20lerin hele o mor renkleri aynı tophane patlıcanı ))

Hasan *
    Elektronik Otomasyon asukasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 195

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hyundai de boya garantisi 2 yıl yada 60000 km. ( hangısı once dolarsa) yanı cok yol yapan bırı ısenız 3 ayda 60000 yaptınız ve boyanızda fabrıkasyon bır hata...... way halınıze...... 2006 era 31000 de kazasız boyası dökülmeye basladı ... gittik ... sonuc husran . motor garatısı dewam edıyor boya bitmiş. iyi araştırılmalı... geely bile 10 yıl boya garantılı.
    dökülen bölümler kesin tamponlardır zaten, ufak bir dokunuşta bile çatlama ve dökülme olur. anlatmak istediğim motor , elektrik ve mekanik garantide gerçekten çok hassaslar. fiat ile garanti ile ilgili bir durum başıma gelmediği için yorum yapamam.
    Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
    FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
    Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

ben kıyasa bile girmem tek geçerim punto evo yu bu segmentteki en donanımlı araç bence evo...

AYTEK KORKMAZ
    aytek06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 108

Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punto evolar çok mu farklı...
    Farklı diil tabiki.36000TL veripde bu tip araba almam ben.bir üst sınıf arabalar var o fiyatlara.

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Araç olarak punto daha iyi..
    Servis-garanti olarak hyundai daha iyi...

mesut eyvaz
    mesut eyvaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 34

getz fiyatına göre güzel araçtır i 20 de punto evodan kötü bir araç değil gayet güzel özellikle dizel bir i 20 denemişti 120 lik mi tam hatırlamıyorum sonra en dolu otm olanını inceledim güzel araç olmuş fiyatları aralıkta çook iyiydi şuan uçuk bayii bize direk 4 bin listeden aşşağı fiyat vermişti .

Ben punto evo mu 2006 da araç ilk çıktığında çoook beğendim alacağım seni dedim gp için gittim evo aldım çıktım . Bu + _ olayı değil tamamen beğenme olayıdır hoşunuza gideni alın birde 1.4 fire motor gerçekten yakıt yönünden harika benzinli olduğu halde bir de tüp takılsı benim diğen dizel araçlara taş çıkarır . lafın özü ben aracımı severek aldım sizde öyle yapın

Mehmet Aşkın
    Moderatör elbruz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 458

Punto evo diyorum kalite açısından ve malzeme olarak özellikle iç malzeme olarak daha kaliteli..Ben alacak olsam ikisi arasından punto evo derim star stop özelliğide başka bir artı yakıt olarak daha ekonomik olduğunu düşünüyorum...

Serkan Küçük
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Genel görüş punto evo yönünde ama 1.3 multijet + güvenlik paketi + skydome 38000 küsür fiyat çektiler bugün bu ne ya fiyatlar almış başını yürümüş bi kaç ay beklesek düşermi acaba 2012ler çıkınca?

ural leanback
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Bende senden araba alacak değilim ama malını çok fazla savunuyosun çokta tın ister sorun olsun arabanda ister olmasın tekrar söylüyorum: çokta tın yani kime neye sinirleniyosunki
    doğru . haklısınız .

Sayfa 3/3 İlkİlk 123