City direksiyonda ki bakır tel mi ne varmış..Onu biraz kalın yapmışlar şimdiki city motorlar da..Baska bi farkı yok sanırım..O yüzden heran yine problem cıkabilir.. Şimdi ki c3 ler de aynı bizim city gibi sanırım.Onlar da da cıkar sorun.
This is not personel, just business..
bencede evo her açıdan i20 den daha iyi
evo 'da da city harızası oluyor, olucak. temel sistemelerde evo ile gp nin farkı yok.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...re-disi-2.html
hyundai de boya garantisi 2 yıl yada 60000 km. ( hangısı once dolarsa) yanı cok yol yapan bırı ısenız 3 ayda 60000 yaptınız ve boyanızda fabrıkasyon bır hata...... way halınıze...... 2006 era 31000 de kazasız boyası dökülmeye basladı ... gittik ... sonuc husran . motor garatısı dewam edıyor boya bitmiş. iyi araştırılmalı... geely bile 10 yıl boya garantılı.
Bende 2 yıl dizel getz kullandım. Ne yalan söyleyim en ufak bir sıkıntı yaşamadım motoruna kesinlikle laf söyletmem. Garanti konusundada çok hassaslar. Sonuç olarak Hyundai iyi bir marka, öyleki çok fazla tercih ediliyor. Kıyaslama yaparsak zaten benimde tercihim punto evo oldu.
Arkadaşım yukarıda verilen linki okursan evodada direksiyon ve city motoru sorunu çıktığını görürsün biraz tarafsız olmak lazım bi şey varsa inkar etmek komik oluyo bence kimse malını kötülemek istemez genelde toz konduramaz ama malesef fiata yakışmayan bu durum yıllardır halledilemedi ve evolardada city sorunu karşımıza çıkıyor keşke olmasa ama malesef..
sen en iyisi git bir i20 al hem ben malımı satacagım ya sana kotulememıs olurum.hem sen kimsinki ben sana malımı kotuleyeyim.gp'larda %40 bu sorun cıkıyorsa bu oran evolarda %2-3 olsun.bindiginiz arabalar hakikaten 30-35 bin liralık arabalarmı sanıyorsunuz.17-18 bin liralık sıfır araba alıyorsunuz aslında ayıptır yahu.!
Evo tabiki. i20lerin hele o mor renkleri aynı tophane patlıcanı))
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
ben kıyasa bile girmem tek geçerim punto evo yu bu segmentteki en donanımlı araç bence evo...
Araç olarak punto daha iyi..
Servis-garanti olarak hyundai daha iyi...
getz fiyatına göre güzel araçtır i 20 de punto evodan kötü bir araç değil gayet güzel özellikle dizel bir i 20 denemişti 120 lik mi tam hatırlamıyorum sonra en dolu otm olanını inceledim güzel araç olmuş fiyatları aralıkta çook iyiydi şuan uçuk bayii bize direk 4 bin listeden aşşağı fiyat vermişti .
Ben punto evo mu 2006 da araç ilk çıktığında çoook beğendim alacağım seni dedim gp için gittim evo aldım çıktım . Bu + _ olayı değil tamamen beğenme olayıdır hoşunuza gideni alın birde 1.4 fire motor gerçekten yakıt yönünden harika benzinli olduğu halde bir de tüp takılsı benim diğen dizel araçlara taş çıkarır . lafın özü ben aracımı severek aldım sizde öyle yapın
Punto evo diyorum kalite açısından ve malzeme olarak özellikle iç malzeme olarak daha kaliteli..Ben alacak olsam ikisi arasından punto evo derim star stop özelliğide başka bir artı yakıt olarak daha ekonomik olduğunu düşünüyorum...
Genel görüş punto evo yönünde ama 1.3 multijet + güvenlik paketi + skydome 38000 küsür fiyat çektiler bugün bu ne ya fiyatlar almış başını yürümüş bi kaç ay beklesek düşermi acaba 2012ler çıkınca?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri