iki kapı ortasından bahsediyorsanız bende farkındayım. Muayneyi atlayım pazartesi folyo atıcam.
Çizik vardı ben aracı alırken. Çok derin çizik. Bel altı komple boyancak dediler. Katakulleye getirip Kaskoya ödetsek komple folyo süper olır![]()
iki kapı ortasından bahsediyorsanız bende farkındayım. Muayneyi atlayım pazartesi folyo atıcam.
Çizik vardı ben aracı alırken. Çok derin çizik. Bel altı komple boyancak dediler. Katakulleye getirip Kaskoya ödetsek komple folyo süper olır![]()
ii hadi bakalım. Oralar düz valla kendim çekerim folyoları
folyo kaplarsan 10 numar olur camlarda filim yok sanırım...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
evet film yok ama folyo olayını anlamadım eğerki kapılardaki boya üzerine çekilmiş olanı kast ediyosanız zaten var sadece sağ ön aynanın yanındakini değiştirmem gerek benden önceki sahibi perdeciymiş korniş taşımış araçta köşeleri yemişler Allah rahmet eylesin(sahibi ölmüş te)
aracın torpidosu falan çizilmiş hep ama olsun sorun yok zaten torpido üzerinde gitmiyoz ya![]()
Arkadaşlar güzel dilekleriniz yorumlarınız için herkese teşekkür ederimAllah herkese kazasız belasız günler nasip etsin...
![]()
Farklı
Konu sadece_erhan tarafından (29/05/2011 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.
Farklı
pek hoş durmamış açıkcası..kaba duruyor biraz..hondacılar abarth parçası takmıyo arabaya biz niye honda parçası takalımoda bi garip
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
şimdiolmuş, güle güle kullan![]()
honda da durduğu gibi tatlı durmuyo hiçbir arabada mugenler
Beyaza yaptıran ya da örneğini gören var mı?
Beneficium accipere libertatem est vendere
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri