Alıntı tiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Beni de bayi bilgilendirmedi ki. Ben bayiyi bilgilendirdim. hatta bursasa ki Punto yetkilisi bile bilmiyordu. Ben,
a)Euro ncup çarpışma testinden 5 yıldız almış diyerek pazarlıyorsunuz.Yan hava yastığı olan araç bu testlere girmiş.
b)Punto'nun internet sitesinde yan hava yastıklarından bahsediyor,
Siz yan hava yastıksız getiriyorsunuz, müşteriyi aldatıyorsunuz dedim.
Ardından Fiat'ın internet sitesinde buna özel paket var (o zaman sitede yazıyordu) bunu da gösterdim, var deyip getirmemek de aldatmaktır,, ben noterden site görüntülerini tasdik ettirip dava açacağım dedim. Noterle görüşürken bir baktım fiat sitesindeki yan hava yastığı yazan paketi çıkarmış
Deliye çattıklarını anlayınca "şimdi Türkiyede ki tüm bayileri araştırıp size yan hava yastıklı versiyonu bulmaya çalışacağız" gibi gülsem mi ağlasammı karar veremediğim bir cevap geldi.
bende " henüz bu araç Türkiye de yok" dedim ve bunu da öğrendiler Ardından (burada bayinin hakkını yememek lazım) hummalı bir çalışma sonrası İtayla'ya yan hava yastıklı model ürettirildi.
kafamı koyup uyumayacak olsamda Türkiyede ki tek yan hava yastıklı 95 pk dualogic dizel bende
Valla benden de kaba tabirle bilinçli ve deli dolu bi müşteriymişsiniz, bravo, helal olsun , tebrik ederim bayiye dişinizi geçirtmişsiniz, inanın farketmiş olsaydım emin olun bende isterdim, birde ben çok acil aldım çünkü yaklaşık 4,500 TL lik indirimden olmamak için tüm paketleri ve 95 lik istedim olsun ben 2 yastığım olmasada inanılmaz dercede memnunum aracımdan Allah ım aracı olmayanlara BMW veya Yıldız nasip eylesin...