abi nasıl oluyor benim araç 2006 bende bile var 6 hava yastığı 2006 dynamiclerde var 4 hava yastığı yanlarda da var..3 falan nerden çıkıyor en az 4 olması lazım mantıken..yine FİAT diyorum geçiyorum...
abi nasıl oluyor benim araç 2006 bende bile var 6 hava yastığı 2006 dynamiclerde var 4 hava yastığı yanlarda da var..3 falan nerden çıkıyor en az 4 olması lazım mantıken..yine FİAT diyorum geçiyorum...
Dostum, şu an itibariyle dynamic baz versiyonlu yani paketsizlerde 3 havayastığı, dynamic olup evo paket alınca ise 5 hava yastıklı oluyor, ancak önceki modellerde yani 2011 ilklerde SPK yani safety plus kit adı altında bi paket vardı onlarda ise yan hava yastığı da ekliydi![]()
Üstadım zaten benim evoda evo kit olmasına rağmen 5 hava yastığı var , ancak eski yani 2010 on son aylarında çıkan yani ilk 2011 dynamiclerde 7 tane alınabiliyordu, evo kit alınca yan hava yastığı diye bi ayrıca seçenek yok, bende buna hiç dikkat etmemişim, farketseydim 7 hava yastıklı isterdim ama olsun iş işten geçti artık yapcak bişi yok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri