-Llumar PP60 cam filmi
-CR Powerbox
-JBL CS-6C serisi kompenant(ön).
-Hertz DSK-165 serisi kompenant(arka)
-JBL GT5-12D subwoofer
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
benzin aldım ona![]()
puntomuz yok ama 35 EBN +18 plakalı albeama
1.kare plaka
2.3.5 farad kapasitor bağladım
4.herzamanki gibi prontoyla parlattım =))
Junyan siyah taban angel far
Sis farları karartma
Sonar ledli stop
Farlara ve sislere xenon
Geri vites lambası folyo kaplama
Kare plaka
Fk logosuz panjur
17Ӎelik jant
Eibach 5cm yay
Direkler karbon kaplama
Pionner duble din
6 adet vibe marka 16 cm compenant
Cenmax geri görüntü kamerası
Eversonic marka ekranlı kafalıklar
2 adet jamesson marka amfi
2 adet 30 cm pionner bass
Ön cam dahil 3m film
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
valla ben nasıl aldıysam öyle duruyo 4 yıl kredinin borcu bitmeden bişiler yapmam zor anca mazot alıyoz ama aklımda abarth ön arka tampon marşbiyel alma niyetim var tabi jantlar ve yan yazılarda dahil almak istiyorum bakalım kısmet parayı daha önce bulursam ayrı tabi![]()
ne yapmadım ki alır almaz komple yürüyen mekanik aklına ne geliyosa elden geçirdim bakımlarını yaptım şimdide yavaştan modifiye etmeye başladık
Konuyu hortlatayım.
-Bagaj üstü spoiler
-Ön tampon altı karlık
-Araç içi zemin aydınlatma (Asil Kardeşim sağolsun)
-Bagaj kapağına Atatürk imzası.
Bu arada foto nasıl ekleniyor yapamadım bir türlü. Araya resim ekle ikonuna tıklayınca resim için url adresi soruyor. Kendi bilgisayarımdan nasıl yüklerim yardımcı olursanız sevinirim.
İzmir 3.Sanayide grande puntoya göre olanını biraz incelterek yaptırdım. Arabanın ana hatlarını fazla bozmak istemedim.
Fotolar Ekte.
Sağolasın..
enjektörler temizlendi
şarj dönamosu değişti
sony 6040 anfi taktırıldı(600wat çıkış gücü- 300 rms)
ön kapılara jbl marka mit
1000 wat (250 rms) jbl bass
çelik jant
park sensörü
motor yıkandı( ilk günkü gibi temiz oldı mis gibi insanın kaputu açıp sürekli bakası geliyor)
koltuk kılıfı alındı(mavi renk aldım çünkü arabanın rengiyle uyumlu olsun diye)
ve sonax temizlik ürünleri
şu an muayeneden sonra renkli cam , arka stop lambaları led li takacağım ve ön farları sonar marka ledli ön far taktıracağım (audı farları gibi muhteşem bir şey)
yaptık yaptık sattık![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
kütahyada yağını bile değiştirecek usta tanımadığımdan aracım aldığım günkü gibi. Eksiksiz ve artısız![]()
Malzeme fiber. Boya dahil karlık 200TL istediler. Ben boyayı kendi boyacıma yaptırdığım için bana 250TL maloldu. İleride bu parçaların üzerini ve tamponların siyah kısmını karbon folyo kaplatabilirim. Spoileri femoliden boyasız aldım burada kendim boyattım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri