hayırlı olsun
hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Yorumlar içinde teşekkürler. bence kapıların kapanmama sorununu fazla dert etmeyin kapı lastikleri kullandıkça yumuşuyor ve rahat kapanıyor hiç ayarını bozmayın.
Türkiyede öyle km lerce düz yol yokki.Benim bastığım yer oto yol (yokuş aşşağı değil!!!) ama şunu söyleyebilirim motor ısınınca bu araç düz yolda 210-220 yi görür.Araç 190 km hızda rüzgar sesini içeri alıyor ama çok rahatsız edici değil.Direksiyon servo olduğu için bayağı sertleşiyor.Hele şöyle biraz bu hızla git sonra 140 lara düş araç sanki hiç gitmiyor gibi geliyor.Araç bana güven verdi gerçi otoyol dışında bu sürati hiç bir yerde yapmam.Bundan önceki aracımda sıfır Palıo idi onuda otobanda denemiştim ve onunlada 170 basmıştım ama o aracım sanki altımdan uçup gidecek miş gibi gelmişti ve hemen sürati kesmiştim.Bu arada evo da 190 km hızda direksiyonde bir titreme söz konusu değil.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
"Bundan önceki aracımda sıfır Palıo idi onuda otobanda denemiştim ve onunlada 170 basmıştım ama o aracım sanki altımdan uçup gidecek miş gibi gelmişti "
Tam olarak sormak istediğim buydu aslinda, bu his oluşuyor mu diye? O hissi vermemesine sevindim.
evo evo..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri