E şampuanın aracın verniğine bile zararı varsa bizim saçımıza da zarar vermesi gerek miyor mu![]()
tabikide prilmiş,bulaşık detarjanıymış,şampuanlar,sıvı savunlar felan bunların arabanın verniğine zararı var çünkü oto yıkama şampuanlarının içinde cila olduğu için arabanın üzerindeki verniğe yapışmıyor direk kire yapışıp akıyor bunun zararı yokmu? bununda zararı var ama üstteki yorumdada yazdığım gibi etkisi uzun bir sürede belli oluyor ama bununda çaresi var arabanıza senede 2 defa boya koruma veya pasta cila gibisinden bakarsanız bu süre sizin için uzamış olur
E şampuanın aracın verniğine bile zararı varsa bizim saçımıza da zarar vermesi gerek miyor mu![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
Ama söylediğine göre şampuan aracın verniğine zarar verir ama oto şampuanı vermez. Bu durumda oto şampuanı ile saçımızı yıkamamız daha iyi sonucuna ulaşmıyor muyuz ?![]()
kimyasal farkı var aralarında... bulaşık deterjanıyla el yıkanmaz,neden zarar verir..oto şampuanıyla da kafa yıkanmaz![]()
Palio 1.2 16v EL
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
Linea 1.3 Multijet Emotion Plus Dualogic
Ankara'da Detailing Garage da tavsiye ediliyor. Ama pazar günleri kapalı olduğu için gitmek fırsat olmadı henüz.
ben şampuanımı sıkıyorum petrolde vuruyorum basınçlı suyu ohh pırıl pırıl![]()
TSİ Jetta.
ben de kendi garajımda 130 barlık lavorum ve atas proteo fırçasız oto yıkama şampuanımla yıkıyorum ama foam lance almam lazım daha kolay köpük yapmam için![]()
bu 1 tl'ye çalışan aletler var geçende bir benzin istasyonunda gördüm kendin önce köpük sıkıyosun, sonra tazyikli suyla yıkıyosun. sonra da mikrofiber havlunla bir güzel kuruluyorsun... ohh temiz lastiklerede parlatıcı spreyi sürdünmü cillop gibi oluyor![]()
Evimin önünde önce hortumla arabayı bir güzel ıslatıyorum. Daha sonra kovanın içine bolca bulaşık deterjanı döküp(pril) kovayı suyla dolduruyorum. Yumuşak uçlu fırçayı kovanın içine daldırıp daldırıp arabanın her yerine sürüyorum ve en sonunda arabayı bol suyla yıkıyorum. Arabayı bi güzel kuruladıktan sonra pırıl pırıl oluyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri