Yok Birkan 4-5 km'lik baya düz bir yol var amcam arabayı ağlattım ama 5. vitesten sonra 110'u bir türlü geçmedi diyor. Kaç kez denedim diyor, yarın bakılacak eğer turbo falansa duruma göre adamla konuşucaz ya yaptır alalım ya da fiyatı düşelim biz yaptıralım dicem.
Senin aracın 57 binde olanı. Gerçi 75'lik dinamik bu.![]()
Anladım, inşallah büyük bir problem çıkmaz. Çıkarsada araç sahibiyle anlaşır yaptırırsınız umarım
Bu arada kaça anlaştınız fiyat olarak? Kaza boya durumu nedir ?
75 beygir yeterli gelmezse 179 €'ya chip taktırırsın o sıkıntıda hallolur
Hadi bakalım inşallah Puntolanacaksın sende![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
19.500'e konuşmuştuk ama bu sorunu hesaba katmadan tabi.
Araçta ön tampon değişme, arka tampon-bagaj ufak bi kazadan dolayı tamamen olmasa da boya var, bir de sağ kapıda 3 cm'lik bi boya var.
Durum bu, amcamın araba için bana ilk dediği şu; Olm bu araba benim arabadan bin kat iyi. 2005 Clio var onda, bi oturdum koltuğa acayip bi araba albenisi var zaten falan dedi. Ondan da ziyade 5 yaşında araca göre diri bi araç, pek kullanılmamış zaten belli dedi. Şu durumu da çözebilirsek gidicem almaya. Bakalım amcamdan haber bekliyorum.
Beni cezbeden biraz da km'si. Her ne kadar kullanırken sıkıntı olmasa da satarken alıcı burun kıvırıyor çok gitmiş bu vs. diye saçmasapan fiyat veriyorlar.
Sen arabayı satışa koymuştun 2 gün sonra çektin heralde? Hayırdır.
Bu arada şampiyona bir tebrik yok mu???
Stada kaçıyorum ben yavaştan artık durumu geceye yazarım kaçta dönersem. =)
Konu van_hoijdonk tarafından (23/05/2011 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.
Ben kendi görüşümü söyleyim.turbodan kaynaklanan bir arızada ya araç siyah duman atar.yada turbo ıslık çalar.ancak turbonun basınç valfi vardır.turbonun üzürinde onda sıkıntı varsa araç turboyu devreye sokamaz.dolayısı il de 1,250 cclik bir motorun perfonmasını verebilir.oda tahminen okadar hız demektir.bence arıza basınç. Sensörü.
Aslında akla glen debrıyaj ama diger yorumlarda kesinlikle debrıyaj degil demişsin.başka bir şey çıkma şansı zor.bildigim bir başka şeyde turboya gelen yagı temizleyen filtre yok diye biliyorum.zira turbo motor yagından kullanır.o yagıda zaten yag filtresi temizliyor.yani o filtre olayı bence hikaye.
Arkadaşlar turbo ustası bakmış bugün araca bu aracın turbosunda sorun yok demiş. Sonrasınsa sorunun beyinden kaynaklanan bir arıza olduğunu belirtmiş. Serviste format atılması gerekiyormuş beyine.
Bu büyük bir problem teşkil eder mi? Açıkcası akşam kutlamalarda olduğumuzdan amcamla uzun konuşamadık serviste format atılması gerekiyormuş, arıza beyinden dedi usta diye belirtti bana.
Bir de net duyamadım ama sanırım akü kutup başlarının yanlış bağlanmasından kaynaklanmış dedi.
Konu van_hoijdonk tarafından (24/05/2011 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir.
Beyler yorum yapabilecek yok mu?
bana mantıksız geldi...
ama teyit etmek kolay bi servise girin bilgisayara bağlatın hata varsa çıkar yoksada öyle format filan olmaz.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yazılımla halledilecek bir durum değil demekkki
herhalde aracı takviye yaparken kutup başlarını ters bağladıkları için ecu ya zarar verdiler
bu arızaya sebeb başka şeylerde çıkabilir sadece ecu da sorun olması bana garip geldi
bence vazgeçmekle akıllıca bir iş yapmışsın
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
sorunlu araçtan uzak durmak gerek toplamasıyla aynı paraya geliyor sağlamı
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Eski puntomda servis yanlışlıkla aracıma şase yaptırmıştı ve aracın tüm uyarı ışıkları yanmış ve araç çalışmıyordu,servis acilen ECU söktü ve sanırım istanbula göndermişti 2 günde tamir olup gelmişti servis bana tamir edilebildiğini söylemişti..
Vaz Geçmek en mantıklısı bu ara 2. el gp çok piyasada daha iyisini bulursunuz.
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
Evet bu kullanıcıyla alakalı bir şey, servisin hatası falan değil o yüzden işte servis karşılamıyor tabiki.
Neyse hayırlısı daha iyisini buldum yarın bakmaya gidicem
60 binde 2008, zerre boya,değişen, çizik yok ve fiyatta anlaştık gibi bir şey yarın aracı servise götürücem temiz çıkarsa kaporayı vericem aracın muaynesi yok muayneyi yaptır alım-satımı yapalım dicem adama.
Hem de rengi BEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ =))))
Konu van_hoijdonk tarafından (26/05/2011 Saat 04:14 ) değiştirilmiştir.
Bugün anlaştık dediğim araç için. Araç temiz görünüyor. Yarın ekspertize gidicez, şu konuya bir bakabilir misiniz?
https://forum.grandepuntotr.com/gene...gi-servis.html
22.400 - 2008 Model - 62.000 KM - Kaza, Boya, Değişen yok - İlk sahibinden - Muaynesi pazartesi yapılacak ben de ondan sonra satın alıcam yarınki ekspertize göre.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri