bu konuda bilgisi olan yokmu arkadaşlar
arkadarlar eski sahibi benim aracın arka stoplarını boyamış siyaha ben bunu nasıl çıkartabilirim bilgisi olan varmı çıkartamazsam evo stobu almayı düşünüyorum oda malum 480 tl resimler ilanda var
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 2006 Model 19.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
bu konuda bilgisi olan yokmu arkadaşlar
yokmu bilen bunun yolunu
valla nasıl olduğunu bilmiyorum ama değişme fikri doğruolmamış o stoplar...
Keyif BMW'Dir...
tiner deneyin
Ne Mutlu Türküm Diyene!
evo stop ve güzel bi 17 olursa araba fena durcak gibi![]()
TSİ Jetta.
boyanın türevini bilmiyorum ama benzol veya selilozik tinere dayanan nadir boya cinsi vardır bunların herangi birisi ile silerseniz çıkar galiba
Arkadaşım tiner ile çıkmıyorsa en temiz yolu kaportacıların kullandığı su zımparası yada stoch brite'ların sert yeşil kısımları ile kaldırabilirsin. Sonrada pasta ve cila ile çizikleri gidermeye çalışırsın. Bu biraz zahmetli bir yol malesef.
GP in mirror is faster than they appear !
aseton veya gaz yağı deneyin sonuç alabilirsiniz.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
tiner çıkartır biraz uğraşırsınız bir ara bende boyamıştım sonra tinerle sildim ama baya uğraştım
tiner çıkartır üzülmeyin. stopları çıkartın içini %50 tiner ve su karışımı ile doldurun 1 gün bekleyin atar.
Beneficium accipere libertatem est vendere
tiner kullanmayı düşündüm ama hangisi selülozik mi sentetik mi kullanacağım bildiğimkadarısıyla sentetik plastiği eritiyor![]()
ben de önce siyaha boyatıp sonra normale dönen biri olarak Engin abiye katılıyorum.Önce su zımparası ile uzun bir zımpara sonra güzelce makinayla pasta sonuç orjinala dönüyor ama malesef zahmetli biraz işlem.Ben yaparken tiner tavsiye etmemişlerdi ondan zımparayla uğraşmıştık bayaca
Selulozik plastiği eritir sakın ola böyle bir hata yapma.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri