çok geçmiş olsun !! Allah korumuş Allah daha beterinden saklasın ...
turunculu kişi benim
biraz erken oldu herhalde arabayı 2.el alalı 2.5 ay oldu ve bgn büyük bir kaza geçirdim..suçluda benim...
izmir mavişehir caher dudayev bulvarından kipa yönüne doğru gidiyoruz sol şeritte 70'le ben, orta şeritte 97 model honda civic 50 km hız ile gidiyoruz..civic benden önde gidiyor ve önümüzde viraj var. viraja civic hızını koruyarak normal bir şekilde girdi, fakat ben nedense bi anlık gafletle hızımı yavaşlatmayı unutup 70-75'le girdim ve benim arabanın arka tarafı öyle bir savrulduki sağa doğru..toparlamaya çalışayım derken önce benim sağ ön kapı civic'in sol arka kapısına güm diye geçti..bende arabadan uzaklaşayım diye direksiyonu aksi yöne kırdım fakat herhalde o stresle gaza başmışım ve arabamın arkası tekrar savruldu ve bam giye benim tamponla civicin tampunu birbirine girdi...daha sonra ben direksiyonun hakimiyetini kaybettim ve tam sağımdaki refüje çarpmamak için çabalarken civicin ön tarafına çarptım ve onuda 180 derece döndürdüm adam yola ters şekilde kaldı..refüjede öyle bir çarptımki refüje resmen uçtum ve karşı şerite geçtim bu arada sağ kapılar üstündeki airbag çat diye açıldı..allahtan o karşı şeritten gelen araba yoktu yoksa bayağı kötü olurdu..sonra frene bastım ve durdum..işin garibi kimsenin burnu bile kanamadı çok şükür!! adamda anlayışlıydı (korkudan herhalde) tutanak tuttuk hatamı kabul ettim şmdi araba kasko ile serviste ve en az 20 gün yok..3-4bin hasar varmış..neyse cana geleceğine mala gelsin..yarın fotoları ekleyeceğim..eğer ilk sürtme anında arabaları durdursak hiç bişi olmucak sadece çizik..kapılarımızda göçük bile yok..ama tamponum şaseye vidalanma yerlerinden bilw kopmuş..ön tekerlekte refüje çarpmanın etkisi ile patladı..öyle işte..aklım başıma geldi bundan sonra yavaş yavaş giderim 10 dk geç gideyim ama sağlam gideym
Konu wosswoss tarafından (16/05/2011 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.
çok geçmiş olsun !! Allah korumuş Allah daha beterinden saklasın ...
çok geçmiş olsun size bişey olmadıya sevindirici tarafı o
geçmiş olsun bir hata nelere mal oldu
sağolun arkadaşlar valla şmdi hastanede bile olabilrdim ama ailemle evde hiçbişi olmamış gibi yemek yedim bunada şükür..ama yaşanmadanda anlaşılmıyor bazı şeyler..
gecmiş olsun kardeşim
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.Kazalar gerçekten bir anlık dikkatsizlikten kaynaklanıyor.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
büyük geçmiş olsun...size ve dıger surucuye bişey olmamış önemlı olan o...kaskoda varmış iyiki...
ama civicle baya uğraşmışsınız 2 3 kere vurmuşsunuz....o da kaçamadı heralde![]()
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun...
Keyif BMW'Dir...
geçmiş olsun ama dikkat et arabanın sağ tarafı çocuklar söyledi kötü olmuş cana gelmesin
geçmiş olsunn
civic kaçamadı herhalde ondan okdr çok çarptım ama o araçta hiç birşey yok..sadece sol taraftan tampon hafif gitmiş..bide belirli belirsiz kapıda çizikler...olan benim puntoya oldu.. kardeşim arayınca çok şaşırdımarabanın sağ tarafını şöyle anlatayım, kapılarımda göçük falan yok çok şükür..sadece çizikler var pasta cila halledermi bilmiyorum..biliyosun ztn boyalıydı oralar
ama tozdan sanki komple göçmüş ve çizik gibi gözüküyordu senin çocuklar onu gördü herhalde..tozu silince hiçbişi yoktu yane..ama arka tampon sağ taraftan çok kötü gitti..bide bagaj kapağının ucu hafif yamuldu..servisteki ustanın dediği 3-4bin masraf var..neyse olan oldu..artık iyi tarafından bakıp geyik yapıyom;
1)hatırlarsan sağ çamurluk sürtmüştüm ve lokal boya yapmıştık ama yiende belli oluyordu artık o kalkmış olacak
2)park sensörleride boyanmış olacak siyah siyah sırıtmıcak
3)araba leş gibiydi iç dış güzelce temizlenmiş alacam otomatik olarak
4) ve en önemlisi kazayı benzin almaya giderken ama benzini alamadan yaptım 160tl kaptırmadık![]()
böle geyiğe vurdum artık.. ztn araba uçtuğu andada tarkan-kıl oldum abi çalıyordu, takmış takıştrmış diye uçtum
![]()
çok geçmiş olsun...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
çok geçmiş olsun
araç refüje çarpıp uçup yere bam diye konunca o sarsıntıyla sağ ön ve arka yolcu kapısının üstündeki airbag açıldı valla nasılını bende bilmiom
geçmiş olsun, airbag refüjü aşarken çarpmanın şiddetiyle açılmıştır herhalde..
oradaki virajın eğimi yanlış, aslında hızınız da fazla değilmiş ama olmuş işte..![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
çok geçmiş olsun insan bi tuhaf oluyor, dediğiniz yeride biliyorum amcamda beni orası için çok uyarıyor..orda oturduğu için bayağı kaza oluyormuş sanırım
Allah daha beterinden korusun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri