hocam aslina bakarsan start-stop da çok aradiğim bir özellik değil, genelde yoğun trafikte kullanmiyorum araci, bi de zaten dizel.
herşeyi ayni iki evo yanyana koyulsa tabi yeni teknoloji olan euro5 motoru tercih ederim ama istediğim özelliklerdeki evo euro4 motor ise işte o zaman soru işaretim var.
Kardeş otomotiv firmaları müşteriyi ellerinde olan aracı satmaya yönlendiriyor istediğin araç yoksa temin etmelerini söyle yoksada diğer bayileride gez euro4 ile 5 arasında enaz 1000tl alışta oynuyor aldıktan sonra keşke dememek için çok acele etmemek lazım bide sıkı pazarlık benim naçizane fikrim şimdiden yeni aracın hayırlı olsun diyelim![]()
Anladim. Peki hocam sizde 3 aydır EVO kullaniyorsunuz anladiğim kadariyla, aracinizdan memnun musunuz, genel olarak bir değerlendirme yapsaniz.
Yani bilmiyorum ayni segmentte diğer araçlara baktiniz mi ya da kullandiniz mi ama örneğin, fiesta titanium, yeni corsa vb ye göre durumu nedir.
[QUOTE=k0d3r;520469]Anladim. Peki hocam sizde 3 aydır EVO kullaniyorsunuz anladiğim kadariyla, aracinizdan memnun musunuz, genel olarak bir değerlendirme yapsaniz.
Bundan önceki aracım 2004 puntoydu ondan çok memnun kaldım babama 2008 ylında fiesta aldık şuan 55binde ilk 30binde turbo ve enjektör keçeleri değişti halada turbo yağlanyor arasıra evomdan ona biniyorum tam bir odun evo daha sessiz daha ferah daha komforlu aynı segmentte arkadaşım ibiza aldı full olanından onu inceledim arkadaşım keşke bende fiata uğrasaydım diye pişman oldu. evo bence sınıfının en dolsu ve en iyisi ben çok memnunum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri