ehuehue. bu forumda bu soruyu sorup da gp almayan kaç kişi var aceba ehuehuehueh
ehuehue. bu forumda bu soruyu sorup da gp almayan kaç kişi var aceba ehuehuehueh
ya arkadaşlar bişi sorcam yeni çıkan corsalarda cidden yol bilgisayarı yokmu... alalal yav şuraya bak... adamlar hem gpden 3-4 milyar fazla paraya araba satıyolar bide benm için çok önemli olan yol bilgisayarı yok...gerçi normal böle olması hidroliği bile opsiyon olan arabaları yıllarca bizim millet tonlarca para verip aldı(ki hidrolik 80 model arabalarda bile var bazılarında ve koyun gibi kullandı ne olucak burası türkiye bence artık bu tarz şeylere en azından almayarak firmaları bu anlamda tepki verilmesi gerekiyo ve tekrar diyorum gp number one sırf ismi corsa diye opel diye bi araba alınmamalı sana sunduğu imkanlar özelliklerde önemli...
opelin adı da yok arkadaşlar. opelin hiçbir arabasını beğenmiyorum ben. bi tek eski astra gsi lar süperdi onun gerisi yalan. arkadaşım sıfır dizel astra enjoy aldı. kullandım biraz daha atak 90 bg olmasından dolayı ama içi çok garip geldi bana.cama yok yakın oturma pozisyonu var. gerçi gp den alıştım, hangi arabaya oturursam oturayım cam yakın geliyor. bence gp nin en güzel yanı dashboard'un uzun olması ve cama uzak kalma nedeniyle verdiği ferahlık ve tabiki hiçbir arabada olmayan rahat kullanımlı direksiyonu
Fiat Grande Punto 1,3 Multijet Active E.Kırmızı +......+......+......+......+
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri