filmler kaç numara abi?bi xenon merceklerin ayarlımı baktırdınmı hiç?
Merhaba sevgili abilerim, kardeşlerim. Önümüzdeki ay muayene var.
Lastikler yeni
camlarda film var
ön panjur logo iptal
yay
ferrari korna
bi xenon mercek far
sis farında halogen ampül yerine el yapımı h1 led ampül
bunların hangi veya hangileri ile muayeneden geçemem
filmler kaç numara abi?bi xenon merceklerin ayarlımı baktırdınmı hiç?
ferrari kornadan geçemezsiniz
film hafif kusur
logoya bakmıyorlar
sis farıyla bixenon mercekten emin değilim
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
farların ayarını yaptırıcam. Film 2 numara ama sökerim heralde aksarayda 20 tl ye yaptırmıştım yine yaptırırım önemli değil. Orjinal kornayı takarım madem napim![]()
kornadan sorun olmuyor ben kornadan sorunsuz geçtim.hatta katalizör iptali bile vardı.filmleri sökme abi hafif kusur geçiyor sorun olmuyor genede sen bilirsin
Valla en çok farlrdan tırsıyorum... mert still a heenerdesiniz ya geçerken bakıyorum göremiyorum hiç
Konu sadece_erhan tarafından (13/05/2011 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.
anadolu yakasında kornadan ağır kusur yazılıyor(dudullu istasyon)
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
xenon var ama d2s ampül var. Değiştirememde yani onu... Kornaya gelince Bizim 206 da da ferrari vardı geçirmemişlerdi. Demek sorun hala bazı istasyonlrda
mERT valla çok iyi denk geliyo sana böyle şeyler. Bize ağır kusur yazıyolar size okey
arkadaslar şöle diyim cam film hafif kusur italyan korna ordaki uzmana kalmıs verebılırde yada vermez senın dıkkat edecegın tek sey butun lambalarının yanması fren ayarın ön takımda rotil yada taşıyıcıda boşluk olmaması muaynede bence o kadar buyultucek bişey yok
çatalcaya gitmiştim ben benim koltuklara bile hafif kusur yazmışlardı spor koltuklar aşağı bastırınca gidiyor adam yukarı çekerek çekmeye çalışmış hareket etmeyince koltuk ayar mekanizmaları arızalı yazmış hafif kusur olarak birde ön camda güneşlik gibi ince film var onada hafif kusur yazmış
![]()
geri vites hafif kusur yanmaması ama baska bı yerde yanmasının kusuru agır olabılır =) yanı geri vites hiç yanmasada olur =)
filmler banko hafif kusur.. bixenon mercek bende de var, üstelik parklarım led ve sislerim de xenon, 1.5 ay önce samandıra'dan geçti .. bi dene bence
Chegamos p´ra sentir a força
Seremos suor na tua camiseta
BEŞİKTAŞ tamos prontos para morrer
Por Você ...
farlar geçer film geçer korna geçmez diye biliyorum ben
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
muayeneden geçemeyecek şeyleri düzelt git... bu kadar basit...
Erhan kornayı değiştirip farları ayarlatman yeticek hatta bende yakın zamanda ( biraz erkenden ) muayneye girmeyi planlıyorumm..
Büyükçekmece / Mimarsinanda giricem istersen aynı gün randevu alıp peş peşe girebiliriz ?Bu arada benimde angel farları bi şekilde düzgün yapan birine ayarlatmam lazım bi tek onlardan tırsıyorumm ve ferrari kornamı 1-2 günlüğüne orjinale çevirmem lazım..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri