Geçmiş olsun .
Printable View
Geçmiş olsun .
Kardeşim geçmiş olsun. Başlık gözümden kaçmıştı dün hatırlattı. Kimsenin yaralanmamış olması sevindirici. Allah can sağlığı versin gerisi bir şekilde elde ediliyor.
Dün kaza yaptığın yeri gördüm. Lastik izleri hala duruyor.. Tam küçük ağacın üzerinden karşı şeride fırlamışsın, iyi ki karşıdan kimse gelmiyormuş, verilmiş sadakan varmış. tekrar geçmiş olsun..
teşekkür ederim arkadaşlar valla siz siz olun lütfen dikkat edin benim burnum bile kanamadan çıkmam mucize ama her zmn böyle birşey olmayabilirdi..hergünde kaza yaptığım yerden geçip ağacı ve lastik izlerini görüyorum allahtan bişi hissetmiyorum :) şimdi servisten bekle allah bekle..
allah korumuş geçmiş olsun
Bazen böyle kazalar daha büyüklerinin yaşanmasını önler. Ben aracı sürttüğümden beri sürekli sağını solunu kollamaya başladım otoparklarda vs.
Siz de bundan sonra daha dikkatli kullanırsınız. Hız felakettir. Cana birşey olmadıktan sonra araç dediğiniz nedir ki. Sinek ısırığı bile olmasa 3-5 yıl sonra değeri ve modeli düşecek. Kasko da zararınızı karşılayacağına göre moralinizi bozmayın..