geçmiş olsun,can sıkıntısı oluyor biraz ama biraz zaman geçince üzüntüsü bitiyor tecrübesi kalıyor... ben de virajlara hep korkarak girerim... biraz da korkmak lazım tabi...
Printable View
geçmiş olsun,can sıkıntısı oluyor biraz ama biraz zaman geçince üzüntüsü bitiyor tecrübesi kalıyor... ben de virajlara hep korkarak girerim... biraz da korkmak lazım tabi...
ama ne gariptir bu olaydan sonra arabalardan korkma, "aman bir daha asla binmem, kullanamam" gibi bir durum olmadı...şimdi başka araba olsa kullanırım yane..ama DİKKATLİ ;)
Çok Geçmiş Olsun.
En azından Kimseye bir şey olmamış.
Çok geçmiş olsun. Kimsenin kılına zarar gelmemiş ya ona şükür.
Geçmiş olsun. Herzaman dikkatli olmak lazım.
geçmiş olsun :S
geçmiş olsun, trafik bu şakaya gelmiyor :(
Geçmiş olsun kardeş.Civic bir daha Punto görünce kaçar herhalde korkma sen. :)
Gecmis olsun. Aracinizda esp var miydi?
Çok geçmiş olsun İnşallah tekrarını görmezsiniz
Geçmiş olsun. Anlattığınıza göre çok attiraksiyon dolu bi kaza olmuş :D Şaka bi yana Gelen mala gelsin Allah can sağlığı versin.
Allah beterinden saklasın gecmiş olsun
büyük geçmiş olsun cana gelmemiş yaa en büyük teselli bu olsa gerek.
Çok geçmiş olsun. Allaha şükür kimsenin burnu bile kanamamış. en önemlisi de bu netice de
çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
çok geçmiş olsun,Allah korumuş. Yanlız tecrübelerimden belirteyim ki işin ucunu bırakmayın. Ben buzlu yolda başka birinin hatasından kaçarken kaydım ve kıçı kırık refüje çıktım,asılı kaldım,görünürde büyük hasarda yoktu ama mekanik aksamdan 7000 TL masraf çıkardı servis.Sonrasında kaskonun zırlamaları alternatif onarımdı kavgaydı gürültüydü baya uğraştım Anadolu Sigorta ile.Siz işin başından sıkı tutunda sizinde canınız benim gibi sıkılmasın.
geçmiş olsun.
deniz çok geçmiş olsun kardeşim
yaralanan olmaması sevindirici en azından ama aracın için üzüldüm
inşallah güzelce yapılır ve eski haline döner
kazalar insan hayatında her zaman olabiliyor
önemli olan bunlardan dersler çıkartıp aynı hataları tekrarlamamak
tekrar geçmiş olsun allah beterinden korusun
Herkese tekrarda cok tesekkur ederim arkadaslar..agrilar simdi cikmaya basladi, sol bacak ve sag omuz :) aracimda esp yok. Valla iste ekspertiz pazartesi gunu geliyormus oradaki ustanin bakipta soyledigi 3-4bin idi.. Ama diyelimki 7bin cikti sigortanin odemeden kacmasi gbi bir durum nasil olusuyor yahu? Oyle seymi olur..ne yapmam lazim bunun olmamasi icin ekspertz yaparken adamin basindami duracam? E ben anlamamki hangi parca kac para
Çok büyük geçmiş olsun..