en büyük artısı performans ve 4 frenin disk olması bence...
kullanan arkadaşlar varsa bu aracın eksileri ve artılarını paylaşırlar mı acb....not:kronik city i biliyorum..
Konu Scottie tarafından (12/05/2011 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.
en büyük artısı performans ve 4 frenin disk olması bence...
Keyif BMW'Dir...
valla parasına göre artısı çoook eksisi yok
ilk kontağı çevirdiğiniz ve aracın gücünü hissettiğiniz anda beni daha iyi anlarsınız.
alın bence pişman olmazsınız.
Kendini okadar çabuk farkettiriyor ki diğer araçlar arkasından yetişip ardında ne yazıyor diye bakmaya çalışıyorlar ama nafile mazotları yetmiyor çok seri ve güçlü bu ağırlıkta ki bir araca 120 hp çok güçlü alacan 2008 1.4 t-jet dinamic bakıcan keyfine yalnız adam gibi lpg taktırman kaydıyla onu da herkes takamıyor ben hallettim o işi şimdi keyfini yaşıyorum yoksa bu benzin fiyatlarıyla ayağımı gaz pedalının üzerine getirmeye tırsıyordum kardeş şukadarını söyliyeyim passat 1.8 turbo modelleri bilirsin eskişehir yolu çayyolu mevkiinde arkadaşın birini ağlattım o da ağladı aracıda en az 4 km kapıştık çayyolu migrosun ışıklarda ben beklerken en az 15-20 saniye sonra çok hızlı bir şekilde geldi ve yanımda durdu kardeş çek kenarada az konuşalım dedi) çok sinirli ve terliydi sanırım passatı sattı t-jet arıyor
)
t-jet adı üstünde zaten JET performansı çok güzel alın pişman olmassınız
Performans olarak söylenecek bir eksi yok sesiz şık ve süratli arcın kaporta dayanıklılığı deresen hepsi aynı al bin bak keyfine derim
T jettir candır canandır.. hele hele t-jet sport tek kapıysa ancak direksiyonuna oturup kontağı çevirip gaza basarsan anlarsın onun tadını.. İçinden çıkmak istemeyeceğin kadar güzel bir araç..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
birebir kullanıcılarından bunları duymak güzel umarım pişman olmam ...lpg işini sormak için sizleri tekrar rahatsız edeceğim...
bende multiair turboyu bekliyorum gelsede araç görsek.bencede t-jet mantıklı bır motor belkı sahıplerı kızacak ama tek aklımda kalan soru fiat bu motorları neden bu kadar erken emekli etti acaba?
gergin bir araçtır hemen kçar![]()
TSİ Jetta.
tjetim yok ama tahminlerime göre basmazsan az yakan, basarsan çok seri bir araba. alt devirlerde max tork vermesi çok iyi. lpg taktırma işi sorunlu diye biliyorum. tr de çok tutulmadı ne yazıkki. millet tsi alıyor ama tjette tırsıyor nedense. alırken otomatik seçeneği olsaydı düşünebilirdim yok diye almadım.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
71.000 km yaptım sıfırdan beri bende.tek sorunu dıreksıyondakı kronık sorun oldu.206 tork ve 120 hp düşünmeden alınacak bi araç.
Ben GP mjtd yi satıp almıştım zamanındaOldukça seri ve yüksek donanımlı bir araç.Sakin kullanımda oldukça ekonomik.Özellikle yüksek torkuyla çok seri olabilmekte.Ben dynamic olsun sport olsun ikisini de tavsiye ederim.Keyifli bir araç, kronik bir sorunu da yok.Tek problemi performansı
...
İyidir..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
bence gp nın en ıyı motorlu modelı.hıc bır eksı yonu yok olanda tum gp lerın ortak sorunu.ben kullandıgım zaman ıcınde o sorunuda yasamadım.ozellıkle performans yonuyle tatmın edecektır.hıllholder bıle bellı bır zaman gectıkten sonra bagımlılık yaratıyor.hıc zorlanmadan ıbrenın sonunu gorebılırsınız.
hayırlısı bakalım ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri