bence normal kapak kullan... çaresi yok sürekli çalarlar...
Merhaba;
Alüminyum vida benzeri sibop kapaklarından kullanıyorum, yaklaşık her on günde bir aracın sibop kapaklarını birileri çalıyor. Önceki aracımda da aynı sorunu yaşıyordum. Sanırım bunu çocuklar alıyorlar, çünkü bu kadar sibop kapağı yetişkin bir insan (eğer ruh hastası değilse) bir işine yaramaz..
Sibop kapaklarının çalınmasını önlemenin bir yolu var mı ? Japonla filan mı yapıştırsam ne yapsam ancak lastikle ilgili işlemlerde sorun yaşarım diye yapmıyorum. Her ay 3 paket 4'lü sibop kapağı almaktan sıkıldım artıkBir çözümü olan var mı ?
Konu xnode tarafından (12/05/2011 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.
Beneficium accipere libertatem est vendere
bence normal kapak kullan... çaresi yok sürekli çalarlar...
katılıyorum plastik kapak kullanın bence de
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
alyen anahtarla sabitlenen sibop kapaklari var, belki bir cozum olabilir.
GP in mirror is faster than they appear !
plastik tak yeter![]()
TSİ Jetta.
bizim eski mahallede de surekli caliniyordu.. bir sure sonra bitti.. heralde butun mahalle yeniledi sibop kapaklarini sayemde
saka bir yana yesil olan plastik kapaklarida cocuklar goturuyor.. bisikletlerine takiyorlar bir iki sefer denk geldim..
Premium Sibop+Kapak Koruma Seti
Bu linkteki üründe kapak koruma sistemide var yazıyor ama kullanışlı mı değilmi bilemiyorum.Kullanan arkadaşlar varsa yazabilir yada alıp denenebilir.
eğer bunu yapan çocuk değilse çok ilginç...![]()
Keyif BMW'Dir...
Japon yapıştırıcısının herhangi bir spreyle vs. çözüleceğini bilsem japonla yapıştırıcam.. Plastik kapak hem kullanmak istemiyorum açıkçası.. Ya da plastik kapakları gri'ye boyarsam belki olabilir.şimdi aklıma geldi..
Benim arabayı ben Buca'dan aldım sahibi 3 kere logoları çaldırıyor 1. çalıyorlar gidip takıyor 2. çalıyorlar 2 ay sonra kızıp takmıyor ulen diyor arabayı satçaz alıp takalım diyor 3. yü yine çalıyorlar ki adam bu sefer en kaliteli çift taraflı bant ile takıyor onu bile sökmüşler.Tabi ben aldım aracı gözüme batıyordu gittim 1. sanayide ustamın tanıdığı parçacıdan orj ön arka 50 TL ye aldım.Boşuna çalmıyormuş ********lersonra bende bir yapıştırıcı var dolapta durur eğer oda sıcaklığına gelirse donar bozulur pakeri bile soğuk poşette sıvı vrdı aşı gibi taşınıyor. Aldım sürdüm taktım zaten ben yapıştırıcıyı çok yerde kullandım dahada çıktığını görmedim logolar 6 aydır duruyor arabayla bütünleşti
ayrıca zaten zorlamnma bile yok oturduğum yer Güzelyalı burada onla bunla uğraşamazlar lokasyon farkıda var ki en büyük etken bu. Ama gidip Buca'ya da koysam logoları patlatamazlar ama bu seferde çevresine zaran verir yaratıkımsı varlıklar.
İyi sizinki vida benzeriymiş plastikleri bile sökenler var buralarda. Neyseki 1 kez oldu sadece.
bende tam ona bakıyordum 4 tekerin de kapakları gitmiş hadi hayırlı olsun bana da
![]()
Artık Fiorinolu
Bende bakıcam birazdan arabaya binerken.. Merak ettim benimkiler duruyor mu acaba diye..![]()
jantlara elektrik verecen ************
pense ıle sık en azından kolayca sokemez![]()
bende bakmiom hiç bnmkiler duruyormu acaba![]()
Allahtan garajım var![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Bugun nitrojen bastırdım lastiklere. Yeşil kapak taktılar siboplara. Artık çok belli oluyor, gel beni çal diyorlar.. ))
Dün sibop kapakları yine çalınmıştı, bugün tekrar taktım ve sonunda akşam sibop kapaklarımı çalanları yakaladım. Yarın bu çocukların ailelerine bildireceğim, gerekirse haklarında yasal işlem yaptıracağım..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri