hayırlı olsun...servise sorun bence...
Keyif BMW'Dir...
arkadaslar hepinize tesekkur ederim yorumlarınz için bugun fırat otoya gittim tekrar sordum tekrarlamadı sorunu bugun karter koruma taktirdim 105 lira tuttu bilginize 1.3 95 hp ye birde arkadaslar aracın menzili dunden beri 71 km yi gosteriordu sinir oldm sbah tkrar mazot aldım once 294 yazdi sonra bir kaç km gittim 66 km takili kaldı bu resetleniyormu yada daha once basina böle bi olay gelen varmi bu arada kullandııkca keyf almaya basladım bugunde stickerli iki arkadasımızı gordum biri beyaz evoydu merter adidasin orda biride kırmızı puntoydu marmara forumun orda fakat bnm hnüz stickerim yokama bu menzil olayinda yardım ederseniz çok sevinirim
.
menzil çok değişkenlik gösterir,anlık tüketimin yokuş çıkıyorken 20 lerdedir ve menzilin 60 gösterir... yokuş iniyorsundur 300 gösterir... son tüketim değerine göre hesaplar bildiğim.. yada senin yol bilgisayarı bozuktur..
Dostummm benim hayırlı uğurlu olsun, bende dün öğleye doğru aldım aracımı, ist dan geç saatte geldik , o kadar yorgunum ki şu an zorla açtım pc yi , birkaç fotosunu birazdan yüklemeye çalışacağım, o kadar çok yağmur yağıyorduk i dün memlekete gelene kadar skydome tadını çıkartamadık, ama araç çok hoş ya iyiki dualogic ve skydome lu almışımGÜLE GÜLE KULLAN GÜNEŞCİM...kazasız belasız
Bence dik yokuşlarda manuel moda alıp 1nci viteste ilerleyin böylece ecomode ve otomatik sistemin kararsızlıgından kurtulun.Ecomode bu tip sorunlar yaratıyor.Çünkü düşük devirlerde vites değiştirmeye kalkışıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri