Alıntı HarbiAslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
özay hocam merhaba, kendini yorma , bu kafayla gidersek semer vuranımız çok olacak. o eksik "e git al" , bu eksik "abi 2 lira, niye laf ediyon git yaptır", ya bu yok "arkadaşım koskoca firma kar edecek tabi", abi bu çok önemli olmazsa olmaz "e 100000 arabada milyonlar yapıyor, kar ediyor"... e arkadaşım biz buna milyarlar veriyoruz !!!! kağıttan yapmıyoruz o paraları. 3 tane led, bir tane ampul , 3 tane kol tutamağı ne yapacak koskoca firmayı ? 1 milyon euro mu kazanacak ? 5 milyon euro mu kazanacak ?

ben daha önce yanlış hatırlamıyorsam yazmıştım ama tekrarlayayım " arabamdan genel anlamda memnunum ama FIAT'I HİÇ KİMSEYE TAVSİYEDE ETMEM , BİR DAHA DA FIAT ALMAM"...

kim ne derse desin, nasıl düşünürse düşünsün. hem aldığım bayinin sahtekarlığı , iş bilmezliği, verdiği yanlış bilgi ve yönlendirmeleri yüzünden. hemde fiat'ın MÜŞTERİYİ KANDIRIP KAYBETME POLİTİKASI yüzünden. BİR DAHA FIAT MI ? "ASLA"
Çok doğru Şimdi bazı arkadaşların yanıldığı bir nokta da şu Diyorlarki çaldıklarıyla binlerce aracı çarp çok büyük paralar kazanıyorlar Bu çok yanlış bir düşünce Çünkü arabaların bir ederi yok arkadaşlar Arabanın belli bir parası yok Şimdi benim aralıkta sigorta bandrol içince 27.000 tl ye aldığım yada bana 26.500 tl ye gelen gp araç şu anda 30.930 tl liste fiyatı var Araba sıkıntısı olduğu için çok fiyat kırarlar mı bilmiyorum ama diyelimki 2.000 tl ye yakın bir indirimle 29.000 tl ye veriyorlar Araba aynı içindekiler aynı çalınanlar aynı Şimdi bana 27.000 tl ye satarkende dünyanın parasını kazandı 29.000 tl ye satarken de kazanıyor Çaldıklarının binlerce arabayla çarpıp matematik zekalarını çoğaltmak yerine 1 euro çalarsa şu kadar araçta şu kadar kazancı olur diyenler sadece kendini akıllı zanneden bizleriz Ne oldu da arabalara 2.000-3.000 tl zam geldi İçimi doldu yeni teknoloji motormu geldi yakıt tüketimi mi düştü Arabanı ederi yok ne tuttururlarsa o Euro zamlandı dediler euro hep aynı yerde ama fiat her ay 300-500 tl zam koymaya devam ediyor Biz hala yönetim stratejisi ne kadar çalarsak ne kadar kar ederiz Madem çalıyorlar neden hala zam yapıyorlar