Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Niye şükredeyim ki Arabadan sürekli çaldıkları halde (GP den bahsediyorum) aldığım için Fiat şükretsin Tek alınacak marka fiat değil tek alınacak arabada punto değil Bu kadar zorda kalmadık yani
bencede ozay kardeşime katılıyorum yahu arkadaşlar en az 30 lira para veriyorsunuz ne şükretmesi bu kayserili arkadaşlar var aranızda orda bir arabayı götürün aynısını yapar önünüze koyarlar vallahi sorun ordaki ustalara maaliyeti ne kadar bir aracın? satan firma tofaş neler kazanıyor bizim araçlarımızdan? fiat süper kar yapmasa italyadaki oto devlerini bünyesine nasıl alacaktı? ozay ın da dediğ gibi fiat şükretsin ki hala ondan araç alıyoruz!!ve Türkiyenin onu yıllarca desteklediğini görüp saçma sapan işlere girişmemeli Türkiye ye değer vermeli el üstünde tutmalı e tabi siz biz gibi kullanıcılarını da...
Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz firmaların çalma çırpma işlerini normal ve kabul edilebilir gördükçe yakında arka lastikleride çalarlarsa şaşmam Buraya birisi bundan şikayet ederse de başka birisi "ne olacak canım git iki lastik alıver" diye yorum yazarsa hiç mi hiç şaşırmam
ozay bu yorumunu da hak veriyorum kardeşim yok marka kötülenmesin yok 2. el düşecek falan bence bunlar savsata bir arkadaşım var bu günlerde fiesta alacak defalarca yok alma şöyle kötü böyle kötü dememe rağmen Nuh diyor Peygamber demiyor alacak olan adam zaten alır fiat belli bir marka zaten..sorun varsa eksik varsa konuşulmalı biz baskı yapmadıkça burda konuşmadıkça ozayın da dediği gibi adamlar 4 tekeri bile sana aldırır!! unutmayın muhalefet istek ve şikayetler ilerlemenin anahtarlarıdır tabi ki yerinde ve saygı çerçevesi içinde olma şartı ile!!