Arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi adımıza kayıtlı hatları kontrol ediyoruz ,numaranız haricinde başka hat varmı? Eğer varsa; İlk önce yapacağımız işlem Savcılığa suç duyurusunda bulunarak işe başlamak gerekiyor ,sonra eğer hat faturalı çıkarsa derhal hattı kapatıp noter aracılığıyla imza sirküsü oluşturup ilgili gsm firmasının genel müdürlüğüne gönderiyoruz , ondan sonra hattı açan bayi , kullanan kişi, ve gsm firmalarına bol bol küfrediyoruz ana avrat. SİZDE ADINIZA HAT VARMI BİR BAKIN DAHA FAZLA CANINIZ YANMADAN, adıma açılan 100 e yakın hattı kapattım gsm firmaları kara listeye alarak beni, hat açımını durdurdular.bu arada B.T.K ya şikayet çok önemli yaptırım uyguluyorlar. unutmayın ...ADINIZA HAT OLUP OLMADIĞINI MUTLAK ARAŞTIRIN ,YAKINLARINIZADA HABER VERİN.,ben bu forumda birisinin başına gelmişti onun sayesinde öğrendim.sağlıcakla kalın.
Nerden öğrenmebiliriz adımız hat olup olmadığını???
eskiden 100 kontur 15 lirayken 100 konturlu hattı 4 liraya veriyorlar diye bazen gunde 2 hemen hemen hergun yeni hat alıyordum epey adıma kayıtlı hat var nasıl ogrenicem ki
I ♥ Punto
sanırım her bir operatore ayrı ayrı kimlik fotokopin ve dilekce ile basvurakcasın
şimdiye kadar tüm işim turkcelle idi aradım 3 tane hat çıktı üstüme ama hepsi bilgim dahilinde diğerlerini de arayacağım birazdan...
Keyif BMW'Dir...
simdi noluyo bilyor musunuz. peki adıma kayıtlı olan numaralar ne dediginzide efenim guvenlik amaclı vermiyoruz diyorlar hadi buyur buradan yak
Öyle bişey yok Abi..
Ben daha 2 gün önce bütün operatörlerin müşteri hizmetlerini aradım ve T.c numaram üzerine kaç adet fatura olup olmadıgını öğrendim Hatta müşteri hizmetlerinden geçici süre dondurma işlemini yapıp daha sonra Abone merkezlerinde kimlik fotokopi numara ve imzamla iptal işlemini gerçekleştirdim ki bi hatta 60 tl oldugunu söylediler hiçç gözünün yaşına bakmadım..!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri