Bende aracımı aralık ayında aldım şubat ayında 1200 km de sattım Neden erken satılan bir araçta kesin sıkıntı olduğu kanısına varıyorsunuz? Araba alındığı zaman 5-10 yıl binilecek diye bir kural mı var? Ayrıca 5-6 yaşında 100.000 km ye geçmiş araçlara 50 tl ye ekspertiz yaptırıp gönül rahatlığıyla alıyoruz da daha 5.000 km de olan garantisi 2 yıldan fazla devam eden araçlara daha ekspertiz yaptırmadan şüphe ile bakıyoruz Ben aracımdan ufak tefek ayrıntılar yüzünden soğudum ve 27.000 tl ye aldığım aracı 2 ay sonra gelen zamdan dolayı 1200 km de 26500 tl ye sattım Aracın kaporta durumu zaten 20 tl lik iş Ayrıca servisten sıkıntısı olup olmadığına dair de bilgi alınabilir Aracın zaten elektronik problemi veya çözülemeyecek sıkıntısı olsa zaten serviste kaydı vardır Kullanan kişi araçta çözülemeyecek sıkıntı olduğuna hiç servise girmeden karar vermemiştir herhalde
Ayrıca kapı değişmiş demişsiniz Sadece kapı değil tüm parçalar özellikle yetkili serviste araç kaskoluysa hemen değiştiriliyor Hiçbir servis düzeltme yoluna gitmiyor ki bence de çok doğru yapıyor Ayrıca sürtme değil kaza olsa ne olacak Aracın kapısı değişmiş Ha sürtmeden olmuş ha kazadan olmuş Sonuçta hasar alan parça orjinaliyle değişmiş Bizim milletimizde garip bir huy var Adeta şehir efsanesi Boya olsun değişen olmasın Ya sürtülen veya hasar alan parça işlem görüp düzeltilip boyanınca sorun yok ama sıfır orjinal parça getirilip takılınca sorun var Neden Çünkü değişmiş Yamuk parça düzeltilip macunlanıp boyanınca iyi sıfır hatasız parça getirilip takılınca sorun
Bence aracın kaportasına baktırın servisten de kayıtlarını inceletin ve alın