sezerism Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Firmada kabahat yok kabahat işini sevmeyen işciler.Ben yaptığım işi seviyorum ,ve de herkese yardımcı oluyorum . 25 nisanda araçı 20 bin bakıma götürdüm miller otoya başlangıç güzel serviste biraz oturdum uzun olacak dendi bende şehre indim saat 13 :30 gibi geldim . ARaçı sordum ustalar yemekte dendi bekledim ,saat 14:00 oldu artık araçı ben takip ediyorum usta araçı liftten indirmiş araç bekliyor .Yapılacak yada takılacak karter muhafazası var ama araçın başında kimse yok en sonunda gittim araç liftten inmiş dedim ben araçımı almak istiyorum .Ve araçı dışarı çıkardılar. fatura yı yetiştiremediler daha sonra alırım dedim çıktım .Bu gün bana verilen kagıtları inceledim .1,3 dizel arabanın yağ filteresini takmişlar benim araçım 1,4 multiaır ,arabanın çam suyu fuldü çam suyu koyuldu yazılmış .Bunun gibi aksaklıklar .Arabanın tüm ayarlarını bozmuşlar araça şu an daha fazla yakıyor. Cumartesi günü faturayı alıp servis mudurü ile görüşücem gerekirse mahkemeye vercem ama önce faturayı almam lazım .saygılar.