benim evoda da başladı arka kapılar açılıp kapanırken gıcırdıyo ve ses çok kötüüü
Bence Fiat merkezine sikayetinizi ve onlarin size söylediklerini aynen iletin ve bunları mail olarak da atın birkaç kere,bence geri dönüş yaparlar,böyle saçmalık olurmu,sanki 5000 tllik doğan alıyoruz. Ne demek vw,mercedes alın, o zaman o markaların servisini açsalarmış ....ler.
Fiat müşteri hizmetlerini arayın aynen aktarın, işini iyi yapan insanlar çalış gereken yerlerde, bu ne rahatlık böyle nasıl bir servismiş bu.
Ben bakımdan veya bir işlemden çıkınca memnun gözüküyorsam, memnun kaldıysanız lütfen fiattan arandığınızda yüksek puan veriniz gibi cümleler ediliyor ki demek ki bu puanlama dahi önemli bir şey. Ama sizin servisin bir tekeli var galiba bulunduğu bölgede. Çok enteresan gerçekten
1 yaşındaki araçtaki problemlere bakın verilen cevaba bakın gerçekten ben bile sinirlendim sizin sakinliğinizi takdir ettim doğrusu.
Çanakkale MİLLER OTO dan aldım aracımı serviste tek orası 4500 km de sağ ön tekerden ses gelmeye başladı servise götürdüm "Abi merak etmeyin biz ne gerekiyorsa yaparız siz buyurun bir çay için " dediler 30 dk sonra aracımı aldım silecek suyuda bitmiş onuda tamamladık dediler VW servisleri silecek suyundan da para alıyor. Bunun araçla alakası yok o arkadaş PUNTO alamadığı için mundar diyor. Ona 25.000 TL verseler ne marka araç alır çok merak ediyorum...
Şimdiye kadar Ankara Ali Uğurlu ile ilgili duymadığım şikayet kalmadı Hatta bende bizzat şahit oldum Çok kişinin sıkıntısını şikayetini her ortama ilettiğinden de eminim Peki sonuç ne? Sonuç bayi yıllardır büyüyerek satış ve servise devam ediyor
sadece şikayette bulunmakla yetinmemek lazım..genel müdürlüğe şikayetleri iletip konuyla ilgili olarak sorumluların cezalandırılmaması halinde hukuksal haklarımızı kullanacağımızı da belirtmekte fayda var..genel müdürlüğe şu şekilde şikayet edilebilir: " sorumlular hakkında gereğinin yapılması, şikayetim sonucuyla ilgili tarafıma bilgi verilmesi, aksi halde genel müdürlüğünüzün bu olaylardan sorumluluğu cihetiyle hukuk mahkemelerinde söz konusu olayı dava konusu etmek zorunda kalacağım..." benzeri bir şikayet sanırım daha iyi olacaktır.
iki gün önce fiattan beni arayıp servisten,arabandan memnunmusun gibi sorular sordular .6 dakika sürdü anket.görüşmenin gizli kalacağını ve hizmet kalitesini arttırmak için aradıklarını söyledi.hakikaten şaşırdım.bence ilgileniyorlar ve şikayetin sonrası o servise gerekeni yapacaklardır.ama başka gidecek servisin olmaması da kötü.elin mahkum gibi davranıyorlar.en iyisi uzak da olsa başka servis.ama onlara da bi kazık at derim
Ülkemiz manzaraları. bitlisteyken yolda bi adam önümde yolu ortalamış yürüyordu.arkasına yanaştım ara gazı verdim duymamazlıktan geldi.hafif kornadan sonra uzun korna çaldım pişkin pişkin arkasına dönüp "farzetki ben bi ağacam" dedi.gülermisin sabahamı bırakırsın. adamla laf dalaşından sonra etrafında bikaç ağaç daha oluşmaya başladı.adamın etrafını dolaşmak zorunda kaldım. :)
ara tofaşı ver ayarı ...
rezalet....
şaka gibi ya....
Şİkayetini hem TOFAŞa bildir hem de FİATta genel müdüre bildir derim ben. Eminim işten atılmasalar bile birdahaki servise gitttiğinizde bu şekilde kimse cevap veremez.
ALLAHTAN KAVAKLIDERE FIAT Servisi VAR :D
Örnek verilebilecek nadir servislerden biri cidden....
Fiat müşteri memnuniyeti çok kötü.
servis müdürünün odasına yüksek sesle konuşa konuşa girer cingan çıkartırdım ki elleri mahkum servis olarak kötü tanınmamak için herşeyi alttan alacaklardır. yerinizde olsam yarın böyle yapardım.
arkadaşlar merhaba bende isim vermeden daha önce bir serviste s. danışmanı başka marka aracın kapılarını övdü derhal çıkmak üzereyken başka bir servis danışmanı geldi meseleyi sordu söylemeden çıktım eve dönerken tekrar aradılar müşteri memnuniyeti için boya koruma teklif ettiler daha sonra teklifi yapan kişi ile gün yüzünden ters düştük. ve telefonu benim yüzüme boya korumanın iptal olduğunu söyleyerek kapattı ertesi gün servis müdürüne gittim olanı anlattım ertesi gün koruma yapıldı.danışmanı şimdilik müdüre bildirdim danışmana inat serviste dolaştım görsün diye iptal olan korumanın yapıldığını.böyle bu gün taksiyi götürdüm 60.000 bakımına akpınar oto bir başka hepsine teşekür ederim...yukarıda denildiği gibi bazı servis ler işi bozuyor......
kesinlikle fiat a şikayet etmelisin.inanılmaz ilgileniyorlar.
1-servis müdürüne,
2-firmanın genel müdürne,
3-çağrı merkezi, yalnız sizi cağrı merkezden arayan kişiye "yetkili amirinizle görüşmek için israr ederek yetkili kişiye şikayet ediniz. eğer yetkili kişi ile konuşturmazlar ise telefonu nazikce kapatınız", Şikayet başvuruyu sürekli yazın çağrı merkezine.
Arkadaşlar Firmada kabahat yok kabahat işini sevmeyen işciler.Ben yaptığım işi seviyorum ,ve de herkese yardımcı oluyorum . 25 nisanda araçı 20 bin bakıma götürdüm miller otoya başlangıç güzel serviste biraz oturdum uzun olacak dendi bende şehre indim saat 13 :30 gibi geldim . ARaçı sordum ustalar yemekte dendi bekledim ,saat 14:00 oldu artık araçı ben takip ediyorum usta araçı liftten indirmiş araç bekliyor .Yapılacak yada takılacak karter muhafazası var ama araçın başında kimse yok en sonunda gittim araç liftten inmiş dedim ben araçımı almak istiyorum .Ve araçı dışarı çıkardılar. fatura yı yetiştiremediler daha sonra alırım dedim çıktım .Bu gün bana verilen kagıtları inceledim .1,3 dizel arabanın yağ filteresini takmişlar benim araçım 1,4 multiaır ,arabanın çam suyu fuldü çam suyu koyuldu yazılmış .Bunun gibi aksaklıklar .Arabanın tüm ayarlarını bozmuşlar araça şu an daha fazla yakıyor. Cumartesi günü faturayı alıp servis mudurü ile görüşücem gerekirse mahkemeye vercem ama önce faturayı almam lazım .saygılar.