bence de elektroniği görmeden almayın,
oradan cep telefonu aldım,
kasasında sorun vardı ve bazen açılmıyordu,
gönderdim ama çook uzun süre beklemek zorunda kaldım.
ama diğer ürünlerde hiç sorun çıkmadı)
Bende teknoloji marketinde çalışan birisi olarak bi fikir beyan etmek istiyorum. İnternetten ya da mağazadan nerden olursa olsun aldığınız ürünü yetkili servise kendiniz götürün. Aldığınız yerden servise yollamanız hem size en az 4-5 gün kaybettirir. Hem de kaybolma, zarar görme (küçük bi ihtimal de olsa) vs. gibi ihtimalleri arttırır. Mağazadan almak da internetten almaya göre daha avantajlı. Böyle sorunlar yaşandığında ürünü kafasına atacak yetkili bulabiliyosunuz en azından![]()
bence de elektroniği görmeden almayın,
oradan cep telefonu aldım,
kasasında sorun vardı ve bazen açılmıyordu,
gönderdim ama çook uzun süre beklemek zorunda kaldım.
ama diğer ürünlerde hiç sorun çıkmadı)
Bugüne kadar biçok defa bu siteden alışveriş yaptım. Gayet menundum en son ayın 19 da kamera siparişi verdim ürün ayın 21 inde satıştan kaldırıldı aradım tedarikte sıkıntı yaşanmaz değil mi diye sordum ürün değişimi, para iade yada stoğa girinceye kadar beklememi önerdiler ben para iadesini seçtim makinayı temin etmeye çalışırken öğrendimki artık o ürün türkiyeye getirilmeyecekmiş ama hb bundan bile haberdar değildi sayemde öğrendiler sanırım...
Bu tür sıkıntıların daha fazlası mağazalarda bile yaşanıyor, bence bu alanda gayet başarılı sayılırlar. Piyasadan daha uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile alışveriş yapılabiliyor.
Ben de hepsiburadan şimdiye kadar 5-6 cep telefonu, televizyon, uydu cihazı, ev sinema sistemi , kitap, dvd vs. ufak tefek daha birçok şey aldım, sadece küçük bir üründe tedarik süresi sıkıntısı haricinde sorun yaşamadım. Arıza yapan bir ürünü de garanti süresinin sonuna doğru gönderdiğimde kısa sürede tamiri yapılıp gönderilmişti.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri