evinde otopark olanlar şanslı cidden. Şimdi buradan çık 100-200 m yürü özel otoparka git bi de bazen tanımasınlar hop şişşt desinler benim adıma gıcık birşey .
Mahalle arası - sokak-
Evimin otoparkı var
Özel otopark (ücretli)
evinde otopark olanlar şanslı cidden. Şimdi buradan çık 100-200 m yürü özel otoparka git bi de bazen tanımasınlar hop şişşt desinler benim adıma gıcık birşey .
Sonerim sanırım yanlış bilgi edindin benim başımada geldi kapı önünde park halindeydi aracım garajım olmasına ragmen kapımın önünde geri geri gelirken aracıma çarptılar kaskonun karşılamama gibi bir lüksü yok kasko karşılar ve ben buna ragmen trafik sigortası düzenleyerek trafikten hallettim tüm işlerimi sigortada masrafı ödedi yaklaşık 700 lira o nedenle bugün KASKO ve TRAFİK sigortası hemen hemen tüm bu gibi giderleri karşılıyor işi bilip dogru yönde hareket edersen çözüm prosüdürleri bilmekle alakalı çözüm bulabilmek basit.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri