Abi bukadarla gecmis olsun allah beterinden saklasin..
Abi bukadarla gecmis olsun allah beterinden saklasin..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Çok geçmiş olsun
Bu arada bazı arkadaşlar için küçük bir hatırlatma yapayım "Bana arkadan çarptılar, bana hiçbir şey olmadı, vuran araç ise kötü durumdaydı, bizim araba çok sağlammış, arabamızın sağlamlığı kanıtlandı" demek çok yanlış Hangi araba olursa olsun, ne kadar sağlam olursa olsun her zaman arkadan vuran araç ağır hasar alır Hatta bilmeyenler kaza yapan iki aracı gördükleri zaman öndeki aracın çok sağlam olduğunu düşünür ve arkadan vuran araca "arabayı kağıt gibi yapmışlar bu kadar para ver araba yamulsun birde x markaya sağlam derler" gibi yanlış cümleler kullanırlar Aslında olay şu Aracın arka tarafı ön tarafına göre yukarıdadır Özellikle frene basınca iyice öne eğilir arka kalkar Arkadan vuran araç ise frene basarak geldiği için zaten düşük olan ön taraf iyice eğilir ve çarpınca hasarı arkadan vuran araç alır Araçlarının çok sağlam olduğunu zannedenler birgün allah korusun arkadan bir araca vururlarsa ne demek istediğimi anlarlar
Fizik kuralları böyledir. Bunu çoğu kişi bilir zaten. Tabiki arkadan vuran araç daha ağır darbe alır lakin bindiğiniz aracın darbeleri absorbe etmesi önemlidir ve her araç aynı performansı göstermez.. mesela benim karıştığım kazada renoya arkadasından passat çarptı renonun arkası dağıldı passatta sadece boya lekesi vardı. Renoda araba puntada araba. Şunu belirteyim aynı araba bana ikikere vurdu çarpmanın etkisiyle. Belkide ayağım firene basılıyken yaklaşık 2metre sürüklendim. buna rağmen ilk çarmada ve ikinci çarpmadada darbeler absorbe edilebildiyse ozaman bişey var demektir..
Bu demek değildirki hiç bir kazada bagaj motora gelmeyecek.. Sonuçta kul yapısı.Çok Daha şiddetli kazalarda herşey olabilir. Önemli olan bu hasarları en aza indirmektir. Buda aracın kalitesiyle sağlamlığıyla alakalıdır..
BY Turbo SPORT 150 HP
geçmiş olsun..
Uploaded ImageShack.us
Tabi jantıda yamultup o zamanki cant kapağımıda parçalamıştıı![]()
geçmiş olsun hepinize
geçmiş olsun abi cana gelmedikten sonra giden bi tampon olsun boşver
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun abi. Kazanın nerde geleceği belli olmuyo işte...
Konu başlıgı iyiydi ilk tıkladıkları saniyelerde telefonla konuşuyorduk coşkunlasesinden ne kadar hafif tıkladıklarını hissettim acı bir gerçek tıklanan moderatör
![]()
geçmiş olsun arkadaşım bizim düldülün tanponunada bir iki darbe gelmişti bencede tanponu saglam yapmışlar diger her yeri dökülüyor![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Geçmiş olsun Coşkun abi, Allah beterinden korusun söylendiği gibi nazarlık olmuş
Coşkun abi geçmiş olsun,
Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun biladerim,allah tekrarını göstermesin...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Gecmis olsun, gun gecmiyor birimizde vukuat olmasin...
geçmiş olsun
arkadaşlar hepinize tekrar teşekkürler
insanın böyle bir ailesi olunca teselli mesajları geçmiş olsun mesajları alınca inanın biraz olsun rahatlıyor
allah hepinize kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
geçmiş olsn arkadaslar
banada ferrari sahibi hoşstayn (sanırım büyük ihtimalle 458italy) haliç köprüsünde sol çamurluktan tıkladı idi makas atarken tabii...türkiyede 1-2 tane olan bu araç geldi geldi beni buldu. mini onarım ile olacak iş değildi.geçmiş olsun daha ciddi bir şey olmamış...allah c.c. beteriden muhafaza etsin inşaalla
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Dostum özür dilerim, ben de ilk mesajımda aynı ruh halinde olduğumdan kendi derdimi anlatıp sana geçmiş olsun dememişim. Çok geçmiş olsun, cana değil mala gelsin.. Can dışında herşey yerine bir şekilde konuyor..
Saygılar.
Beneficium accipere libertatem est vendere
geçmiş olsun abi...
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri