Bende 3 sene kalmıştım görev nedeniyle ama 1992-1995 yıllarıydı. O zamanlar imkanlar kısıtlıydı, şimdi çok daha iyi olduğuna eminim. Ben dönerken havaalanı yeni açılmıştı. Yanılmıyorsam 60 küsür yıl sonra yolları asfalt olmuştuTekrar hayırlı olsun...
Konu Genius tarafından (22/04/2011 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.
GP in mirror is faster than they appear !
ibrahim hocam mazotu alma sen boşver ben van da çalışırken shell den alırdın orda çalışan adam bile garanti vermezdi mazotuna bende 1 depoda 1 katkı mutlaka kullanırdım gerçi o zaman benzin alıyordum arabam başkaydısen yine de kullanma bilindik yerdenal yoksa vuruntularla uğraşırsın gibi
![]()
Hayırlı olsun İbrahim bey, bende eş durumundan dolayı Zonguldak tayım. Zamanla alışıyor insan..
hayırlı olsun.... tekrar döbmeniz dileğiyle....
Ben Siirt Pervaride çalışırken 2 tane benzin istasyonu vardı ve pompaların hepsi kaçaktı. Yani isteseniz de normalini bulamıyordunuz. Ama fiyat bizim gibi yabancıya devletin attığı kazıktandı. Yani demem o ki günümüze eşleyecek olursak bizim gibi yabancıya kaçak mazotu 3.37den kaçak benzini 4.20 den satıyorlardı. Doğubeyazıt nasıldır bilmem muhtemelen orası da öyledir. Bile bile de kaçak mazota devletin attığı kazıktan para verilmez ki
İbrahim hayırlısı olsun,
ailenle beraber ol nerede olursan ol,
Ankara'dan sonra zor gelicek belki alışmak ama inşallah yine dönersiniz Ankara'ya.
herşeyin hayırlısı sağlık olsun gerisi boş
ibrahim abi yazın iyidir ama kışın işin zor
yalnız yakıttan yana yüzün gülecek emin olabilirsin
hayırlı görevler
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ben de ığdırlıyım arada gider gelirim ığdıra yakınsın yarım saat bile sürmez...ığdır çok güzeldir imkanları çoktur ancak doğubeyazıt için aynısını söyleyemicem ancak olur da ığdıra gidersen bi işin düşerse yardımcı olabilirim kendinizi yalnız hissetmeyin doğubeyazıta da gitseniz bu forum sizi bırakmaz![]()
kArŞIYAkA çARŞı
Hayırlı olsun.
puntoya zincir şart olmuştur şimdi.
ibrahim hocam yeni görev yeriniz hayırlı olsun umarım..GPtr ağrı buluşması yaparız![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Hakkınızda hayırlısı İbrahim bey.allah işinizi gücünüzü rast getrisin
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
hayırlı olur umarım...
Keyif BMW'Dir...
ibrahim güle güle git,nekadar uzaklaşsanda bu ekranın önünde herdaim beraberiz usta...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Dönüşüm muhteşem olur inşallah![]()
hayırlısı olsun, Iğdır civarı toplanalım diye sahipsiz bi başlık acmıştım bişeyler karalarsin artık))
saka bı yana Doğubeyazıt'ın küçük bi AVM si ve sineması var bunlar Iğdır'da yok, iklim Iğdır'dan biraz daha sert, sokaklar kısın hep çamur, elektronik cenneti de değil pasajdaki fiyatlar nettekine yakın ama hediyelik eşya yönünden bi cennet pasaja girince görürsün, sıkıldıkca Iğdır'a gelebilirsin yazın vali yolu caddesinde canlı müzik filan iyidir
hayırlısı olsun....bizde 8 senedir burlardayız..çıkamadık bi türlü![]()
hayırlısı olsunn
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri