https://www.fiat.com.tr/tr/index.php?PageID=44
aradığın her türlü bilgiyi bu sayfadan rahatça bulabilirsin...
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekküeler ,devam.Donanımlar hakında bilgi verirmisiniz , Active-Dynamic-Emotion diye 3 donanım var ,, Bu donanımda neler standart ,,,, en düşük donanımda neler standart ,,, bide bi arkadaş tam yol bilgisayarı diye bişeyden bahsetmiş.Düşük donanımda yol bilgisayarı daha mı az bilgi gösteriyor?
https://www.fiat.com.tr/tr/index.php?PageID=44
aradığın her türlü bilgiyi bu sayfadan rahatça bulabilirsin...
Link için teşekkürler ,,, linkteki donanım listesinde "Dış ısı göstergesi ve 3 satırlı gösterge paneli" ACTIVE de yok ,DYNAMICveEMOTIONda standart.Active donanımlı arkadaşlar Yol bilgisayarında neözellikler var yazabilirmi?
hantallık?
ya arkadaşlar, ben punto yun 75 beygirinin hantal olduğunu düşünüyorum. özellikler kıtrmızı ışıkta 1. viteste kalkarken.
ben ööle performans ve hız düşkünü birisi değilim, bir önceki aracımda ööle süper bi araç değildi, hatta broadway LPG li idi, bu arabaya ilk bindiğimde bana hantal geldi haala da hantal geliyo.
bende bi tuhaflık var sanırım?
topiği açan arkadaşa tawsiyem 90 beygiri alsın.(performasn için diil, 90 beygirde ESP ve motor a ait 5 güzel donanım var, 75 beygirlikte yok)
Puntonun hontal olup olmadığı hakkında bi bilgim yok ,, zaten size soruyorum ama bundan önceki aracım brodway diyince söyleyeyim dedim.Benzinli araç fazladevir çevirebilir ama dizel araç benzinliye göre kısa devir bantlı olduğu için ve şanzıman ayarından dolayı genelde 1.vites çok çabuk biter.Yeni dizellerden birkaçtanesini araç hakkında bilgi edinecek kadar kullanma fırsatım oldu ve bu hep böyleydi.Yani 1. , bazen 2. vitesin otralarına doğru araç hızlanabiliyordu.Sizin hantallık dediğiniz bu sanırım.
evet, ayynen benim derdim bu, yoksa punto mu çok sewiyorum ve 75 beygir de beni tatmin ediyo(gerçi 90 beygir de ESP...vs vardı benimkinde onlar yok ama)
Arkadaşlar Vergilerle Ilgili Bilgi Verirseniz Sevinirim.2007 Dinamik 77 Hp 4ab Abs Ecc Mt Için Ne Kadar Vergi öderim Bilginiz Var Mi ? Tşk.
kalkmasını bilmiyorsunuz bence. ben 75hp ile kalkarken bir çok kişiyi solluyorum. turboyu kullanabilmek önemli.
Fiat ın sitesinde donanım listesinde ;
"Dış ısı göstergesi ve 3 satırlı gösterge paneli" Active de muvcut değil ,, Dynamic ve Emotion da da standart gözüküyor....
Sizin araçlarınızdada bu fark varmı?
Active yol bilgisayarı 2 satırlı
Dynamic ve Emotion 3 satırlı-dış ısı göstergesi mevcut.
Burdaki araçlarda da o fark var evet...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Yani tek fark dış ısı ,,, onun dışında yol biligsayarı fonksiyonlarında bi eksiklik yok((menzil , anlık tükatim vss))
Napalım olmayıversin![]()
arkadaşlarımdan duyduklarıma göre performans zamanla tatmin etmemeye başlıyormuş
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Alıntı:
GUL´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar Vergilerle Ilgili Bilgi Verirseniz Sevinirim.2007 Dinamik 77 Hp 4ab Abs Ecc Mt Için Ne Kadar Vergi öderim Bilginiz Var Mi ? Tşk.
----------------------------------------------
ufukbzk84
senelik 164x2=328.00 YTL...
----------------------------------------------
77 bg benzinlinin yıllık vergisi 524 ytl dir...Sizin bahsettiginiz 1.3 dizeller için geçerlidir...
https://www.devletim.com/motorlu_tas...i_tarifesi.asp
yol bilgisayar farklari :
activede tarihde göstermiyor olmasi lazim . dinamiklerde radyo kapaliyken en üst satirda tarih gösteriyor radyo acik iken üst satirda radyo ve cd/mp4 calar bilgileri gözüküyor. bunlarin disinda dinamiklerde trip a / trip b seklinde tüketimlerinizi iki farkli sekilde hesaplayabiliyorsunuz.
active basit olarak : anlik tüketim , menzil , ortalama tüketim gibi temel özellikleri izleniyor.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri