çocuk kilidi olmaz mı hiç arabada. İyice kontrol ettiniz mi?
Çocuk kılıdı sonradan takılıyomu bende actıve var onda yok
yapılabılırmı tesekkurler.
çocuk kilidi olmaz mı hiç arabada. İyice kontrol ettiniz mi?
Kilit var hocam..Böyle bir şey olması pek düşünülemez zaten...Arka kapıyı açarsanız size doğru olan kısımda şeklini görebilirsiniz...
kilit mekanızmasının orda yuvarlak bır yer var anattarın ucunu oraya sokup cevirin sonra deneyın bakalım ıcerden acılıyomu kapı
onrky
1.4 starjet 95hp
olmamasının imkanı yok... kilit mekanizmasının altında bir yer oradan ayarlayın...
engin arka kapılarda kilit mekanizmasının orada kilit açıp kapama anahtarı var
çevirerek oradan ayarlayabiliyorsun
bende de actıve var ben çocuk kilidini kullanıyorum
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hayrına bi foto çekip koyacak yok mu,ben de bulamadım neresi,anahtar nereye sokulup nasıl çevrilecek![]()
al uğur sana foto ilk resimdeki yuvarlağın içinde anahtarın ucunungirebileceği bir yuva var ,buraya anahtarın ucunu sokup sola(saat yönünün tersine) çeyrek tur çevirirsen çocuk kilidi devreye girer.iptali içinde işlemin tersini uygula...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
murat abi çok sağol..
TSİ Jetta.
herkese cok tesekkurler bılmeyınce zor valla.
gittim denedim, arka kapıların ikisi de ayrı ayrı kilitlenebiliyor,içerden kesinlikle açılmıyor,ancak dışarıdan açılabiliyor... çocuksuz biri olarak bana şu aşamada pek lazım olmasa da arada 2 yaşındaki yaramaz yiğenim artık istediği kadar kapı koluyla oynayabilecekbu sistemin şoför tarafında bi düğmesi olsaydı çok daha güzel olurdu ama buna da şükür..
Arkadaşlar ben o çocuk kilidnden ayar yapmak için burada okudum konuyu gittim ve yaptım fakat. kapının biri ne içerden ne de dışardan açılmamaya başladı ne yapmam lazım ???
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri