bence de linos'un yaptığı ilk resim yani gri olan "p"...
@padawantr, Üstteki P logolu olan iyi. Yalnız o daireyi kaldırsak daha iyi olru diyorum. Ayrıca sticker'ın hiç estetik olmayacağı bu şekilde belli oldu.
Ancak bu mavi renk kumaş her araca uyacak mı? Koyu renk döşemesi olanlarda problem olmaz ama açık renklilerde çok tezat bir renk olarak duruyor.
bence de linos'un yaptığı ilk resim yani gri olan "p"...
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
vallahi bence de stickeri biraz daha büyüterek yaptırırsak çok güzel olacak diyorum.
ha ama ufak bir değişiklikle.
başındakı www ve sonundaki com olmadan bir düşünün bence çok güzel duracak.
bence çok karmaşık duruyor sticker."P" harfi çok hoş..ayrıca göğüslükte de tek "P" harfi var..çok uyumlu olur bence.
Abicim bu konu için bi anket lazım.
Linos un dediği gibi İvedi...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
haklısın...
Sticker ayıptır söylemesi ve sözüm meclisten dışarı, biraz "görmemişin...." durumuna giriyor bence. Aracın içinde biraz abes kaçar. Sonuçta koltukta ne yazıyor diye eğilip bakma işini ancak çoluk-çocuk yapar, gruba üye olma potansiyeli olan kişiler değil.
ya aslında haklısın civcivx.
galiba en iyisi güzel bir p olacak.
evet abi.
kesin karar verdim.
p olsun.
en güzeli bu olacak.
Budur abicim...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
ne budur microab ya !
vallahi anlamadım.
galiba bugün çok çalışmaktan beyin hücrelerim bayağı sulandı.
nasıl kurutsam acaba![]()
Arkadaşlar şimdi ilk resimde P harfi var.
Bu Sticker'ın büyük hali
Bu da Sticker'ın www ve com suz hali
Bence P veya Sticker(www ve com'lu hali) güzel bir anket açalım eğer bu ikisinde karar kılındıysa.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama şahsi fikrim P harfi çok kibar duruyor.Lacivertin üstüne gri rekte güzel kombinasyon oluşturmuş.
güzel de... ben az önce eşimin hışmına uğradım!!!O fermuar sırtımızı acıtmaz mıymış? (Elçiye zeval olmaz)
![]()
abi bi dakika ya.
biz o resimlerdeki yeleklerin aynı modelinden mi yaptıracağız ?
Yaaa, logo tamam da, neyin üzerine yaptıracağız?:confused: Bildiğimiz otomobil kılıflarının üzerine mi? Şimdi de bunu tartışalım!8O
abi ben logoda çoğunluk neye karar verirse ona uymaya karar verdim.
ortalığı daha fazla karıştırmayayım.
yanlız koltuğun üzerine nasıl bir uygulama yapılacak , kılıf mı olacak ki bu yan airbagı olan arkadaşlara uymaz, yoksa yelek mi olacak.
yelek olursa yakası fermuarlı mı olacak yoksa başka bir yaka şekli mi olacak ?
bence aynısı olsun benim kullandığım test aracında vardı ben fermuarı hissetmedim bile bi sakıncası olmaz ayrıca bu sitil çok tatlı normal kılıfın bi anlamı yok
özellikle benim için nede olsa koltuklar deri![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri