Bir yorumda ben yapayım evo 77 beygir için konuşuyorum 3,5 aydır da duologic kullanıcısıyım kim ne derse desin araç üst sınıf araçların konforunu sağlıyor ama şuda bir gerçek araç çok yavaş yani sakin insanların kullanacağı cinsten yani "ATİK" bir araç değil ne yaptıysam olmadı performansı artmadı araç sadece eko modda düz ve aşağı eğimli yollarda atikleşiyor o işlemi hacı muratta yapıyor yokuş aşağı atikleşmeyi, sonuç olarak araç sınıfında güzel fakat gerek motorun çok güçsüz ve de yarı otomatik olması aracı iyice hantallaştırıyor 8 valflik(bu sınıflarda şimdi %90 16 valf kullanılıyor ) 2011 model içinde eski motoru bulunan yavaş bir vitese sahip spor bir araba yani araç kendi kendisiyle çelişiyor hem spor hem yavaş hemde vitesten dolayı daha da yavaş fiyatına göre aynı aracı almaktansa üzerine 5000 lira koyabilirsen ford focus + tüplü +otomatik hemde C sınıfı alabilirsin yada 3,5 lira koyarak 85 beygirlik 1,2 corsa eastronic alabilirsin yada 2,5 koyarak 90 beygirlik peugeot 2tronik te alabilirsin sonuç olarak diğer markalar motor ve performansı sunarak en azından viteslerindeki hantallığı kapatmış,sonuç olarak punto evo kim ne derse desin ucuz bir araç değil gidin bakın fiyatlarına FİAT diyorlar dalga geçiyorlar kimse kaliteli araç demiyor ama gel görki diğer markalarla arasında 2-3 lira fark var ama adamlar 77 beygirlik motor koyuyor bizde milletin diline düşüyor söyletikleri tek cümle FİAT işte bence alma derim benim el fireni kolu bile daha aracım 3,5 aylık sağa sola oynuyor,vitesindirme tuşu bile çizik çizik basmaktan dolayı normalde olmaması gereken bir durum ama normal vites alacaksan alabilirsin ama duologic + fiat+PARASI denklem sonucu başka markalara yöneltiyor gibi ama genede sen bilirsin.