geçmiş olsun sertaç,kasten yapılmış ise yapanın elleri kırılsın,vatan hainleri emek hırsızları allahından bulsun.sana bişey olmamış aslanım cam takılır eskisi gibi olur üzülme...
Büyük geçmiş olsun, bunu yapan bir insan evladı ise, insan olduğundan şüphe duymak lazım.. ya ön cama gelseydi !!! büyük panik yaratır insan da... verilmiş sadakanız var mış
geçmiş olsun sertaç,kasten yapılmış ise yapanın elleri kırılsın,vatan hainleri emek hırsızları allahından bulsun.sana bişey olmamış aslanım cam takılır eskisi gibi olur üzülme...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Çok geçmiş olsun dostum. Bu lafı ne zaman söylesem " beğenmiyorsan git" diyorlar ama yine söyleyeceğim. Burası Türkiye. Birileri kesinlikle kasıtlı yapmıştır. Verilmiş sadakan varmış.
sol şeritte 100 kilometre hızla devam ediyordum; yol yoğundu dolayısıyla hemen duramadım. Kısa bir panikten sonra arabayı önce şeritte tuttum, sonra kontrollü olarak sağa çekip polisi aradım. 5 dakikaya ekip geldi ama o zamana atan kaçmıştır. Bence kasıtlı attılar; zaten zaman zaman taş atan çocuklar görüyordum.
Sertaç abi büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın...
yine aynı konular dönüp dönüp konuşulcak ama yazmadan edemedim, peşin peşin söyliyim tekrar cevap vermicem.
1-gördüğüm kadarıyla döşemeyi geçip içeri giren bi cisim yok, normal tavanada aynı cisim gelseydi panik açısından aynı etkiyi yaratırdı kendi açımdan. zarar olarakta, tamir açısından hangisi daha ekonomiktir bilmiyorum ancak satışta tavanı boyalı arabayla skydomeu değişmiş araba arasında çok fark olucaktır. dediğim gibi güvenlik açısından fark yok buda +sı.
2-benzer mantıklı ozaman cabrio araba daha mantıklı böyle bi durumda... softtop bi cabrio ile tavan kapalıyken böyle bişey yaşansa içerde hiç bi etkisi olmazdı düşen cismin...
tekrar ediyorum, adamlar bunu kafalarına göre yapmıyolar, la şu tavanı cam yapalım hem güzel görünür hemde 3-5 fazla alırız mantığı olsa bile bunun bahsettiğiniz dezavantajlarını düşünüp çözmeden uygulayamazlar. neden 30 yıl önce cam tavanlı araba yoktu? yenimi akıllarına gelmiş? açın patent tarihine bakın... bu iş sadece fiat için değil tüm markalarda böyle herşey kar etme amacıyla yapılmıyo...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Geçmiş olsun hocam ciddi bir durum yaşamamanız sevindirici olan.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Saol Ozan.
Arkadaşlar panik yapmadığınız sürece tehlikesi yok.
Bu arada Ozan perdeyi sonradan kapadım; içerisi komple cam, hatta az önce üstümü değiştirdim kıyafetlerimden bir dünya un-ufak olmuş cam çıktı ama sanırım özel teknolojiyle dağılması önceden planlanmış ve parçacıklar keskin değil. Zarar vermeleri pek mümkün görünmüyor.
Konu smartmavi tarafından (17/04/2011 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir.
çok gecmiş olsun
gecmiş olsun
obsessed the red
geçmiş olsun
Çok çook geçmiş olsun.Verilmiş sadakanız varmış.Kişiler nasıl bir amaç için insanların canına malına kast ediyorlar hayret..Genelde bu saldırıların hırsızlık amaçlı olduğunu okumuştum bir yerlerde..
Geçmiş olsun şaşırdım valla görünce..
çok üzücü,geçmiş olsun,cana gelmemiş Allah korusun
cok gecmıs olsun
geçmiş olsun, yıllar önce trenlere atan arkadaşların çocukları heralde bunlar.
Geçmiş olsun; böyle bir durumda oluşan etkiyi biliyorum. İnsan bu tür bir olayın olacağını kestiremediğinden dalgın bir biçimde trafiğe odaklı olarak gidiyor. Daha önceki aracımın tavanına üst geçitten yumruk büyüklüğünde taş atmışlardı ve öyle bir ses çıktı ki yolda birşeye çarptığımı zannetmiştim yalpalayıp zor toparlamıştım. Soğukkanlılığınızı koruyup aracın kontrolünü kaybetmemeniz çok iyi olmuş. Geçmiş olsun, can dışında herşey yerine konulabilir..
Beneficium accipere libertatem est vendere
Sertaç geçmiş olsun kardeş,
belanın nereden geleceği belli olmuyor malesef,
cana gelmemesi daha önemli, sıkma canını,
kısa sürede hallolur inşallah.
geçmiş olsun arkadaşım...Allah korumuş...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri