Arkadaşlar merhaba,
2 sorum olacak.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1-Üretim bandındaki aracın motor/şase numarası belli olduysa Türkiye'ye ne kadar süre sonra gelir?
2-Araç sipariş ekranında "35. yol" diye bir ifade vardı, bunun anlamı nedir?
teşekkürler
sızın sıparısınızı bayıı fıat fabrıkalarının uretım planlama kısmına haber verdıgı anda sase numaraları daha kasa uretılmeden bellı oluyor kasa uretıme gırdıkden sonra sase numaraları kasaya vuruluyor fabrıka ıcndede aracalar uretım esnasında bu numaralarla takıp edılıyor zaten hem kasa hem motor olarak aracların uretım kartlarının numaraları oluyor bu numaralar kasaya ve motora yapılan butun işlemler arabanın ekıpmanı ve takılıcak parcalar kısacası sızın sıparısınızle sekıllenmıs oluyor hemen numara verılıyor
aracın yapılmaya baslandıgı ılk andan ıtıbaren yapımı yaklasık 20 saat kadar suruyor arac tamamlanınca bır sure otoparkda beklemek zorunda araca takılan parcaların bırlıkde geldıgı partı denenıyor denenen parcalarda bır sorun cıkması durumunda o partıden takılı uretılmıs araclara takılan ılgılı parcanın degısımı yapılması amacı ıle otoparkda bekletılıyor kımse sorunlu araba ıstemez onlarda vermek ıstemez 35 yol terımı ıse arac hangı ulke ıcın uretıldıgını bellı edıyordur ulkelere gore araclarda degısıklıkler olabılıyor oda odur herhalde
teşekkürler Türker Bey. Desenize daha çok bekleyeceğiz biz...28 Şubat sipariş girişi olarak görünüyordu ekranda.
benim belli oldu 10 gün sonra teslim aldım konum 40 demişlerdi araç italyadan erken geliyor ama firmaların tır ayarlaması problem oluyor
Demek ki konum üretim bandindaki yeri, o kadar bekledik az daha bekleriz ne yapalim
ii aksamlar arkadaslar ya bende 1 hafta once sipariş ettim ay sonu gelcek dediler bugun aradim varmi bi gelişme ayni ay sonunu bekliyoruz diyolarçokmu ilgisizlerrr benmi çok dusunceliyim
bare bi tarih verseler su tarih diye ay sonu diip duruolar
inş ay sonu geldginde bişi demezler
Fiat'ın sözlüğünde ilgi kelimesinin anlamı:
İlgi: Aracı müşteriye satana kadar gösterilen yakın alaka
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri