Alıntı jrgakbulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arac kendini kitlemiyomu kontak anahtarını ustunde yokken belli sure sonra ben daha almadgmdan bilmiyorum yani 2003 clio sportta bile kitliyodu otomatik
malesef kapıları bagajı kapatıp kitlemeden gidiyorum, sabah bir bakıyorum , şükrediyorum

Alıntı exixiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kapılar açık unutulduğunda, kilitleme işlemi yaparken zaten sinyallerden uyarı veriyor. Araç kendini kitlemiyor..
zaten mesele kilitleme işlemini unutmamak

Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
otomatik klitleme sistemine çözüm bulsanız bıle daha sonra bu sistem başka sebeplerden başınızı ağrıtabilir..bence cok sağlıklı değil

alabileceğiniz tek onlem kasko
kasko var da yedek anahtar da var sonuçta, onunla açabilirim. yoksa bir sabah arabanın yada parçalarının yerinde yeller esecek. hanımda bizi aha böyle yapacak

Alıntı SpyHunter33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
daha önce iki sefer anahtarı koltuğun üzerinde bırakıp kilitlediği için sorun oluyo gerçekten ama şu var bende kendi sustalı anahtarı olmadığındna ben alarm taktırmıştım onun sistemi ile açma kapama işlemni yapıyor acaba kendiliğinden kilitleme de bu yüzden mi ?
bu yüzdendir muhtemelen. peki kaça yaptırmıştınız bu alarmı? marka model bilgisi verebilirmisiniz?