Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Büçük sınıf (B) dizeller kapışıyor şimdi sıra onlarda kim kimin bileğini bükecek...

tuncay bademci
    yatırım danışmanı tborsaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 4

benim araç had 250 km de yeni aldım ama hem performans hem uzun yol tutuşu harika..hızlandıkça ses daha az hissediliyor...1.3 90 bg sürmediğim için kıyaslayamıyorum fakat eko sürüşün dışında pedalı kökleyince turboya takıyor koltuğa yapışıyorsun...
    Punto EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC+ AK BEYAZ PAMUĞUM

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ti ner
    tiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 44

38000 tl verdiysem mercedeste koysanız karşısına en güzeli benim evomdur arkadaş. veri meri hikaye, ben cebimden çıkana bakarım

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

güneş akbulut
    jrgakbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 91

Alıntı muhammedçelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En iyisini yapmışsınız hayırlı olsun bende alırken ibiza,polo ve evo arasında kalmıştım evo fiyatıyla ve donanımlarıyla ezdi geçti onları
    kesinlikle öle

güneş akbulut
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı legend Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun ben 95 hp liklerin performansını çok merak ediyorum 90 hp liklerle arasaında nasıl bir fark var anlatabilirmisiniz.
    Evet punto görünüşü harika özellikle resimdeki sonuçta maserati çizgileri taşıyor fazla söze gerek yok ama fiestada hiç ama hiç yabana atılacak gibi deil tasarım konusunda hem iç dizayn hemde dış dizaynda çok harika bir araç yapmışlar ama dar tabi brde motor güçsüz fiat 1.3 95 hp alırken bunlar anca 68 hp de 1.6 dan o beygirleri alabiliyorlar ki zaten bu konuda fiat çok ilerledi ama kasa da sorunlar var bunu sizlerde biliyorsunuz bu forumda evo lar daha sorunlu gp lerden die bir mesaj görmüştüm sanırım sizler benden daha ii bilirsiniz polo evt vw ve doğuş anlayışı bir garip çok kaliteli arabalar yapıyorlar evladiyelik ama bomboş arabaya çok para istiyorlar o kadar paraları haketmiyor polo burada haklısınız fiesta biraz daha büyük olsaydı tercihim fiesta olurdu 1.6 dizeli ama skodai sevmem her ne kadar vw yapsada toyota da motor harika bunların için diğerleri halt etmiş yani bu konuda ama bu asyalılar da tasarımdan bir haber çok tipsiz araçları iç tasarımda öle kararsız kaldım ama fiesta olurdu galiba sorunsuzluk yol tutuş ve tasarım için motor konusunda eksi puan alırıdı ama olsun.
    valla arkadasım sipariş ettim fakat bekliyorum arac gelirse sana her konuda yardimcı olacagimi soyliyeblirim fakat çok övdüler aracı bakalim gorucez geçen hafta sipariş ettim ay sonunu bekliyorum bende eğer polo bu ozelliklerde bu parada olsa bende ama hem daha ufak hem daha pahalı hemde içi daha dar auris ise kullandım hosuma gitmişti ama 1. vites atişi sanki arabayi biraz ileri atioyumus gibiydi otomatik için soyluyorum tabi ki

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

alayına punto
    TSİ Jetta.

ali can
    boby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 19

yaris de çok sağlam bi araçtır..ama bizim araçlar çok daha yakışıklı

ti ner
    tiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 44

tipte; fiesta
    sağlamlıkta; polo;
    fiyat/fayda da; punto
    Sinir olmak istiyorsanız;skoda (arka camların elektrikli olması bile opsiyon)

uğur ural
    dexter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 142

Alıntı tiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tipte; fiesta
    sağlamlıkta; polo;
    fiyat/fayda da; punto

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

tipte; fiesta
    sağlamlıkta; polo;
    fiyat/fayda da; punto
    active hatta dynamiclerdede arka cam manuel...
    Keyif BMW'Dir...

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erhan Aslan
    aslanerh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 67

skoda fabiaya laf atmanızı uygun bulmuyorum, kaldı ki aracın kasa haricinde polodan hiçbir farkı yok. Şu anda grande puntom var, ama (şu anda satılmayan) 1.4 tdi fabia sürmüştüm, aracın tek dezavantajı puntodan 3 cm daha dar olması! Belki benim punto çok yeni olduğundan böyle düşünüyorum, ancak yakıt deposundan ya da aracın altından garip garip sesler gelmiyordu fabiada!

yukarıda 38000 verip evo almış arkadaş bence hata yapmış, o kadar para verebiliyor olsaydım 1.2 tdi seat ibiza alırdım, görünüşte fiestaya, sağlamlıkta poloya, yakıt tüketiminde puntoya çakar. ya da hiç uğraşmaz 2. el c sınıfı bir araç alırdım!

tipte; fiesta
    sağlamlıkta; polo;
    fiyat/fayda da; punto

ersan balkan
    OPTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 35

Alıntı aslanerh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skoda fabiaya laf atmanızı uygun bulmuyorum, kaldı ki aracın kasa haricinde polodan hiçbir farkı yok. Şu anda grande puntom var, ama (şu anda satılmayan) 1.4 tdi fabia sürmüştüm, aracın tek dezavantajı puntodan 3 cm daha dar olması! Belki benim punto çok yeni olduğundan böyle düşünüyorum, ancak yakıt deposundan ya da aracın altından garip garip sesler gelmiyordu fabiada!

yukarıda 38000 verip evo almış arkadaş bence hata yapmış, o kadar para verebiliyor olsaydım 1.2 tdi seat ibiza alırdım, görünüşte fiestaya, sağlamlıkta poloya, yakıt tüketiminde puntoya çakar. ya da hiç uğraşmaz 2. el c sınıfı bir araç alırdım!
    Ben EVO almadan FİESTA, iBİZA ve EVO arasında çok kaldım.
    Görünüş genelde insanı en çok çeken faktördür. Bence Yukarıda yazdığım araçlar içinde evo görünüş olarak son sırada. Ama kendime sordum görünüş yeterlimi?Fiyat,donanım, 2 el satış kolaylığı,parça ve servis ücretleri, motor.
    Bunları düşününce EVO 1 sıraya çıkıyor. EVO daki iç dizayn bu segmentteki hiçbir arabada yok. Gören bu ne abi dışı fiat içi alfe romeo diyor.Birde skydome ekledim üffff. Ben EVO almaktan çok memnunum. Birde yeni fiesta ve polo kullandım. İçeriye EVO dan çok ses alıyor. EVO nun ses yalıtımıda iyi.İşin özeti ne beklediğinize bağlı tercihler herkeste değişir. Bu konuda herkesin doğrusu farklıdır.

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

Standart hangisi

ben beş araç baktım.bildiğim motor ayrıca bir çok özellik var.sıralama yok.GRANDE PUNTO EVO VAR O KADAR......ŞU AN SİZİN OLAN ARAÇ HER ZAMAN EN İYİSİDİR...

HAKAN SABANCI
    karaduman forever... :) sabanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 AN 1933
    Edilen teşekkür: 403

fiesta nın 1.6 versiyonunu koymalıydınız ama sonuç yine değişmicek çünkü eski 90 lık grandepunto mla onuda ezmiştim

karahan k kaya
    Rolantide çalışıyor... kukart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Yok
    Plaka
    55
    Edilen teşekkür: 350

Skoda Fabia 1.4 Fabia TDI

------------------Bu segmentin en çirkini, 16-9 çekilmiş bir filmi eski tüplü tv lerde izlermiş gibi bir görüntüye sahip .

Ford Fiesta 1.4 TDCI

------------------Fotoğraftaki Fiestayı sokakta gören oldumu? ben şahsen o jantlarla ve cam tavana sahip henüz bir fiesta görmüş deilim.. Bana göre dış görünüşü; daha büyük üst segment bir arabaya (daha iri cüsseli) ait bir görüntünün küçültülerek nasıl rezil ediliri simgeliyor.. İç tasarımı da yine dış tasarımı gibi aşırı iddialı bi okadarda kullanışsız ve alışılmışın dışında bir çirkinliğe sahip...

Fiat G. Punto 1.3 Multijet 90 HP

------------------B segmentine C sınıfı genişliğini getiren ilk tasarım, C sınıfı donanımını B sınıfı sürcülerine tattıran buna bağlı olarak otomobil firmalarını segmentler arası uçurumu unutturmaya yönelik ataklar yapmaya iten bir araçtı yeni evo ile buna devam etti, özellikle iç tasarım ve kullanılan malzemenin baz model araç satın almak zorunda kalan dar bütçelerin tesellisi.. tasarım konusunda iki uç ta bir zevk e sahip; ya çok beğenilir yada *** böceğine benzitilir..( çirkin bulanların kısa profili: piyasa arabası seven binek ve bagajlı araçları seçen, aracı eşşek gibi görenler...)

Renault Clio III 1.5 dCi

------------------Neden üretilmişki? clio vardı zaten ) yazmaya değer bulmuyorum...

Volkswagen Polo 1.2 TDI

------------------Önden bakınca Golf tan daha çekici, ama içine binince "Caddy ye mi bindik" hissinden kurtulamamış...

Toyota Yaris 1.4 D-4D

------------------- Sırf sorunsuz Sırf sağlam diye piyasa arabası olan bir marka, tasarım konusunda henüz Toyota dan bir m0odel çıkmadığı konusunda iddialıyım...(döneminin toyota corolla (93-94...)nı ayrı tutuyorum..)

İlgi alanım ve mesleğim gereği (grafiker-resim ögrtmn) tasarımları açısından kendimce fikirlerimi yazdım umarım aynı fikirde olan arkadaşlar vardır...

o t o b i y o g r a f i :
    2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
    2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
    2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
    2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
    2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
    2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
    2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
    2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /

█▌
    █ █ ▌▌▌║│

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

grande punto nun şu an itibariyle 90 hp olanı yok ki, ama 75 i cimrilik konusunda iddialı yeterli stabil bir hızla gidin ve vites değişimleri iyi olsun punto hepsini çoğu yönden harcar...

güneş akbulut
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı aslanerh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

seat ibizanin 1.2 tdisinin dsg si maalsef yok koymamişlar sadece 1.2 tsi da var yani benzinlisinde fiesta keza ayni şekil eger fiestanin benzinli otmatigini alcaksam gider 2007 passat alirim daha iyi ondan ekonomi açisindan bi bakarsan 38000 diesel otomatik bi 0 araç için en iyi fiyat punto evoda donanımda tabi.polo 42 milyar ve plastik jantlı megane ise 48 milyar

karahan bey ayni fikirdeyim bi grafik öğrencisi olarak =) polo benim sipariş ettgim punto gibi olsa tercihim belki polo olurdu sis farli sunrooflu çelik jantli versinler 38000 alalim dar ama napalim ama 42 milyar bosuna hayatta vermem sahsi gorusum
    Konu erdiyilmaz tarafından (14/04/2011 Saat 10:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

peki vw polo hem 1.2 hem 3 silindir 75 hp 0-100 daha iyi puntodan hemde en düşük yakıt tüketimi buna ne dersin.
    Öyle gibi görnüyor ama şunu unutuyorsun. Max tork devri ile max hp devri çok önemli. SEn 1.2 az yakcam dersin ama dağda bayırda fazla yakarsın. Üstüne üstük performanslıda kullanmazsın arabayı.

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

peki vw polo hem 1.2 hem 3 silindir 75 hp 0-100 daha iyi puntodan hemde en düşük yakıt tüketimi buna ne dersin.
    1.3 multijet dediğimiz motor 1248 cc
    3 silindirli vw 1200 cc arada 48 cc var ve multijetin 95 hp lik modelide mevcut
    siz buna ne dersiniz?

vw nin motorları piyasadaki bir çok motordan güç - tork olarak muadil araçlara göre daha alt seviyededir.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.3 multijet dediğimiz motor 1248 cc
    3 silindirli vw 1200 cc arada 48 cc var ve multijetin 95 hp lik modelide mevcut
    siz buna ne dersiniz?

vw nin motorları piyasadaki bir çok motordan güç - tork olarak muadil araçlara göre daha alt seviyededir.

tsi lar hariç sanırım...
    Keyif BMW'Dir...

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tsi lar hariç sanırım...
    dizellerinden bahsediyorum

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon