Gülay hanım geçmiş olsun, ben hususen ESP denemesi yapmaya trafiğe kapalı bir yere gittim ve bulunduğum yerdeki zemin buzla kaplı idi, 50 km/h hızla önce sol şeride sonra hemen ani bir manevrayla sağ şeride geçtim punto vesselam harika bir yol tutuşla yoluna devam etti, sonra hızı 70 e çıkardım çok az sarsılma ile yeniden yola devam etti (VE ORJİNAL YAZLIK LASTİĞİYLE) ESP siz bir daha asla almam dedim !!!
çok çok geçmiş olsun
livin' on the edge
Geçmiş olsun.trafik malesef insanların isteyerek aldığı en büyük risklerden biri.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Gülay hanımda active arac var esp var bazı arkadaslara bakıyorum dynamic falan ama esp yok diyolar. Benim aracımdada varmı acaba siteye baktım sadece abs+ebd diyor anlamadım![]()
Çok teşekkür ederim Bahri abi. Gerçekten psikoloji etkileniyor. Bu sabah altı buçukta aynı yerden geçmem gerekti havuza gitmek için. Hem yavaş gittim hem de dediğin gibi gçrüş açımı daha da genişlettim mecburen (köpek korkusundan)
Benim aracım dualogic olduğu için güvenlik paketi (abs+ebd+asr+hba+msr+esp) bu donanımlar standart olarak yer alıyor. Otomatik olmayan araçlar bu donanımları güvenlik paketi adı altında opsiyon olarak alabiliyor. Abs+ebd bütün puntolarda standart olarak var.
Büyük geçmiş olsun. benim de 3 kez hayatımı kurtardı bu ESP olayı. Yüzyılın buluşu bence de.
geçmişolsun 70 km hızdan sonra insan hariç manevra yapmayın bence çok ciddi şeylerle sonuçlanabilir allah korusun
teşekkür ederim arkadaşlar..
esp + spor yay / viraj = merhaba hayat![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri