bravo 120 hp ve skydomme derim başka bişi demem![]()
bravo 120 hp ve skydomme derim başka bişi demem![]()
TSİ Jetta.
120 hp yok genellikle bunlar 105 civarında olanları karşılaştırıyoruz bravo ağır ama torku yüksek fordun motoru sağlamdır gerçi turbo hortumunda sorunlar yaşayanlar var bu ortak üretim motorda ama yinede sağlamdır multijetde öle zaten biliyoruz ödüllü motor golf ise yeni motor ve dikkat ettiyseniz 4400 devirde 105 hp alıyor yani daha uzun soluklu 4000 de kesilmiyor bunu çok ii yapmışlar o belki dedirtiyor bana göre.Bu arada bende focus 1.8 tdci vardı 1.8 250nm tork 1750 devir 115 hp 4000 devir 1210 kg alman montajdı benim ki 2002 model koltuklar ısıtmalıydı yani bukadarını söliyim çok doluydu yani bu araba bravo 120 liği çok fena tokatlar onu söliyim 320 leri passat tdi leri çok fena terletiyordum bu arabayla ondan forda çok ilgim vardır ve motoru çok sağlamdı fordun yeni bu motor halt etmiş bunun yanında 200.000 deydi araba sattığımda kadran 220 kadranı deviriyordum triger zincir bir kez olsun şakır şukur ses duymadım servisede gitmedi araba triger bakımı yapılmamıştır yağ su ahhh ahhhh manyak arabaydı duygularım depreşti bak şimdi![]()
Konu legend tarafından (10/04/2011 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri