Alıntı KAANİTO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu pazar ben de inceleme fırsatını buldum linea yı iç işçiliği bana göre gp lerden iyi kapı giydirmeleri iyi oturuyor.kullanılan malzeme daha kaliteli.Türk işçiliğinin kalitesi ortaya çıkmış.ben gp yi aldığımda iç giydirmalar la çok uğraşmıştım.ayrıca yan cıtalar koymuşlar sanırım gp ye uyarlanabiliyormuş.üstalik yapıştırma.sonuçta işçilik italyanların kinden daha iyi ve fiyatlarıda makulgp ye özenipte sedan istedikleri için alamayanlara iyi bir seçenek olacak.bir çok parçasıda gp yle aynı gibi yan sanayisi gelişirse bizlerinde yedekparçada önemli bir eksikliğimizi giderebilirsonuçta ithal araba yerine terci edilebilecek bir araç
+1 KAANITO;

Arkadaşlar, Linea şöyle yada böyle diye eleştirirken lütfen GP'ye oldukça benzeyen bu aracın İtalya Torino'da değil, Türkiye'de yapıldığını, Türk işçiler tarafından yapıldığı hatırlayalım. Amacım milliyetçilik falan yapmak değil ama Linea C-High (C sınıfının üst segmanına) yönelik olarak üretilmiş bir araç olduğu için elbette standart donanımı GP'den üstün olmak zorunda.

Bence Linea ile ilgili görüşlerimizi bildirirken lafa her zaman "Aferin bize, Avrupa standartlarında araba üretebiliyoruz artık" diyerek başlamakta fayda var