Alıntı bankaci61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ikisininde yapacağı işlemler farklıdır. fark bundan kaynaklanıyor.

balata kullanıma bağlı. ama ne olursa olsun servisler herşeyi değiştirmek istiyorlar bilginiz olsun. ilk aldığım zamanlar GP ile ilgili pek bilgim olmadığından servislere çok para harcadım. benim aracımın 20bin de ve 30binkm.de fren balatalarını değiştirdiler !!! ve şu an araç 60binde. en son değiştirdiğim 30binkmdeki balatalar var üzerinde hala ve 60bin kmde sanayideki ustam balatalarında sorun yok diyerek gönderdi !!

hiç unutmam 30binkmdeyken (yıl 2009 temmuz.) uzun yola çıkacağımdan 1-2 işlem için aracımı servise götürmüştüm. o tarihte bana 750 TL masraf çıkarmışlardı ön amortisörlerde değişecek demişlerdi bunun nedenide çok ilginçti, arabanın lastiğinden ses geliyor demiştik tık tık tık gibi. ok dediler amortisörler değişecek ne alakaysa sonra bir tandığa götürdüm aracı ses geliyor dediğim lastiği söktü taktı ses gitti amortisörlere de baktı, değişim denildi denince bastı kahkahayı

=)) tanıdık servis gerekiyor. Ben en son Linea yı götürdüm 50.000 bakımına. Yahu diyorum değiştir şunun fren balatalarını. Yok abi diyor 60.000 bakımına kadar çok rahat idare eder