bu arada uzatılmış garanti yaptıracaklar mayıs ayı bir fırsat ayı olacak...takip ederlerse çok cazip bir fiyata uzatılmış garanti yaptırabilecekler....detay vermeyeyim süpriz olsun :)
Printable View
bu arada uzatılmış garanti yaptıracaklar mayıs ayı bir fırsat ayı olacak...takip ederlerse çok cazip bir fiyata uzatılmış garanti yaptırabilecekler....detay vermeyeyim süpriz olsun :)
peki biz daha once garanti uzatma yaptırdık nasıl olacak simdi bu . bu arada 310 olayını fiata soracagım
arkadaşlar merhaba ;
0 km alınan araçların 2 yıllık garantisi var. Müşteri isteğine göre bu +1 yada +2 yıl olabilir bu konuyla ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa yada yaptırmak isterseniz yada garantiniz varsa ve sormak istediğiniz bir şey olursa bu konudada yardımcı olmaktan onur duyarım.
Ben de sunu ekleyeyim, mart ayinda alinan puntolarin garantisi 5 yil/150000 km; gecenlerde sozlesmeyi teslim ettiler.
+1 yaptırdım ama buna ilave ayrıca +1 daha oluyormu?
ayrıca bu +1 üzerine +1 yıl uzatma işini 3 yıl dolmadan istediğimiz herhangi bir zamanda yapabiliyor muyuz?
fiyat değişecektir çünkü şu anda veya 2 yıl sonra uzatma arasında.
249 da çokmuş ama yaw..
Hayat boyu bronz anahtar ne kadar indirim sağlıyor acaba?
%7,5 olması lazım...
Müslüm bey 2 + 2 den sonra garanti uzatıla biliyormu..
Müslüm abi mayıs ayı geldi kampanya hakkında ufak tiyolar versen nasıl olur? :)
hangisi önce dolarsa yani 2 yıllık aracın garantisi dolmak üzereyse ve 100,000 km gelmemişseniz +1 yada +2 yıl daha uzatma şansınız var
bu arada garantisini uaztmayı düşünenler varsa bu konuda yardımcı olabilirim.word ve bonus dışında kredi kartlarınıda taksit imkanımız var
mayıs ayı içinde böyle bir kampanya kesin mi?
son fiyattır:2 yıl için 727 ytl/12 mersin bilenoto fiyatı...
evet arkadaslar...cok buyuk bır ıhtımalle 3.yıl uzatma bedelii 310 tl yerine 199 tl ve 8 taksıt ımkanı ile garantınızı uzatabıleceksınız...detaylı bılgıyı ogrendıkce sızlerle paylasacagım...
Abi ne zaman başlar acaba o konuda bir bilgin varmı servis bugünler de beni arayıp gelin garantinizi uzatalım diye sıkıştırıyor.Zaten 1 ayım kaldı yaptırmak için..
arakadaşlar merhaba
kampanya bugün başladı 2007 model araçlar için yalnız ufak bir detay her araca olmuyor CRM olarak bayiiye şasinin ve plakanın atanması gerek yani servisine gitmiş olduğunuz bayinin ekranında çıkması lazım yoksa olmuyor
04 mayıs 30 haziran arası geçerli +1 yıl 199 tl ve world karta 8 taksit imkanlarıyla yaptırmayı düşünen herkez yetkili bayiileri aramanızı tavsiye ederim
GP 2006 model starjet dinamik araç sahibiyim.
aracımı birmottan alırken 1 yıl garanti vermişlerdi.ama otoeksper garantisiymiş.
fiat garantiden farklı mı bu? ya da garanti uzatmama engel teşkil eder mi?
cevaplarınızı bekliyorum.tşk.
not: aracım 8/05/2006 trafiğe çıkış.
Deniz hocam her araca olmuyor derken model olarak mı yoksa puntolar içinde mi? Eğer puntolar içinde birine olup diğerine olmuyorsa haksızlık doğar bu işten.
bunun aracın modeli ile alakası yok belirli bir tarih ve şasi no'ları arasındaki araçlarda geçerli olacak
Hasan bey oto eksper garantisi'nin diğer garanti ile ilgisi yok o birmot'ların 2.ci el garantisi .
ee nolacak simdi biz 310 lira veerdik yani olan bizemi oldu .. hayret bişey yahuu
Kampanya kapsamında olanlara SMS ile bilgilendirme yapılacakmış... Bu arada bana geldi SMS...
garantinin ne zaman bittiğini bilmiyorum.
aracım 2006 model. 8/5/2006 trafiğe çıkış.
8/5/2008 midir acaba garanti bitiş. ben 24/12/2008 de almıştım birmot garantisiyle.
bazı araclara bunların içinde 2006 olanda var 2007 ve 2008 olanda genelde sms attılar kampanyası geçerli olanlara bu bir kampanya g.puntoda var dobloda
Bende 30/7/2008 de aldim bitmesine 1 ay vardi garantinin 2006 model aracim 199 luk kampanya iimiş acaba bize yararmi :). Ayrica sizin servise gelicem deniz yardimlarini bekliyorum.
servisimi aradım durum hakkında bilgi almak için.kampayaya dahil değilmiş aracım.
aynı zamanda en fazla 28/4/2010 kadar garantiyi uzatabilirmişim.
bunun içinde 620 TL toplam *8 taksit yapabileceklerini beyan ettiler.
koç holding personel indirimide yapamayacaklarını söylediler.aracımda şu an birmotun kendi garantisinin ( otoeksper) olduğunu beyan etmeme rağmen yinede fiyatta indirim olmuyor dediler.
uzatılmış garantide %50 indirim oluyor aslında koç personeline ama mekanik garantisi bitmemiş olma şartı var.bundan dolayı sanırım bana koç personel indirimi yapılmıyor
evet koç holding çalışanıyım.ama hiçbir indirim yapmıyorlar.
birmot beylikdüzü ile görüştüm.