sayın arkadaşlar, gösterge panelinde shift var ama aktif değil..bunu çalıştırmayı başaran varmı ? active aldığıma çok pişmanım, 3 e 5 e bakmayıp dynamic almak gerekiyormuş
Konu boby tarafından (02/04/2011 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.
keşke dinamik alsaydın evonun active ve dinamik modelini de kullandım active bomboş valla
kArŞIYAkA çARŞı
sadece evo değil gp de de durum aynen..ben active almıştım pişman oldum emotion aldım şimdi çok memnunum ve ayrıca bence digital klima yazın mükemmel birşey çelik jant ise arabanın dış görünümünü düzenleyen güzelleştiren önemli aksesuarlardan birtanesidir ki eğer öyle olmasaydı jant satan kişiler bu iş ile ekmek yemezdi diye düşünüyorum..
kArŞIYAkA çARŞı
tabiki dynamic daha iyi ama abartmaya gerek yok sis farı deri direksiyon ve vites topuzu yapılabilir çelik jantı ise kendi keyfinize göre alabilirsiniz..
Konu izoci tarafından (03/04/2011 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.
TSİ Jetta.
valla hiç birine binlira 2binlira fark verecek kadar değmez arabam bomboş hafifi az yakar hem gerçi ben kendi agırlıgımla amorti ediyorumdurda biraz kilolu olduğumdan fiatında t-jet ve takeoffundan başkada jantı güzel değil. klima için 2 tane mandal çeviremiyeceksemde araba kullanmayayım. sis farım varsın olmasın. 40 yılın başı olur sis ondada tıngır mıngır dikkatli giderik. Active iyidir kan yapar
150 lirayada orjinali gibi hatta daha güzel direksiyon kaplıyolar istanbulda onu yaptırmayı düşünüyorum..
1500 tl fazla verip de kendisine mersedes aldığını zannedenler çok tabi... dynamic alanların gubarmasını anlayamıyorum...dijital klima, ev alsaydım onu seçerdim,çelik jantı da 500 e alırım... kaldı ufak tefek eksikler... son yorumum bu... çünkü arkadaşın sorusu arada kaynayacak... umarım ona cvp veren çıkar da tartışmak isteyenler uzatmaz...
arkadaslar shift uyarıcının dynamicle ne alakası var. aracınızda start&stop yoksa isterse uzay donanımı olsun shift indicator bulunmaz.ayrıca active arac bostur ama modifiyeye daha uygundur.mesela ben sis farını ghic begenmiyorum evonun o yuzden olmaması guzel.deri kaplamayı cok cok cok daha iyi bir sekilde yaptırıyorum jantlar kusura bakmayın igrenc alırım cok kollu 600-700e bakarım keyfıme.yanı kanımca dynamic alanlar biraz daha aile babaları ve yaslı hisseden insanlar
valla ne diyeyim demek fiat dinamik active diye boşuna ayırmış meğerse ikisi de aynıymış neyse konu uzamasın herkese keyifli forumlar iyi geceler
kArŞIYAkA çARŞı
Ben de shift uyarısının start-stoplu araçlarda var diye biliyorum.
ya arkadaşlar shıft uyarı sistemi sanki varda ne olmuş benim araçta var ne anladım ben zaten aracı devirli kullandığım için hiç ekranda çıkmıyor bazen test edeyim diyorum biraz deviri yüksek veya alçak kullanıyorum ozaman çıkıyor boşverin böyle şeyleri o zamanı ve sürüş keyfini yaşamaya bakın
Onu bunu bilmem herkez bütçesine göre en iyisini almaya çalışıyor.
Active kullanıyorum ama keşke dynamic kullansaydım demiyorum ama para olsa kesinlikle EVO ya terfi ederim fark bence EVO da başlıyor oda donanımsaldan ziyada şekilsel olarak
Nede olsa Benim arabanında pedalına basınca gidiyor EVO nun kine de
2000-3000 TL fark vererek bir iki zımbırtı ek aksesuar ve biraz daha güzel iç donanım için evo almak bence mantıklı değil.
O kadar ek para vereceksem aracım benzinli ise gider dizel alırım, dizelse fiat değil gider başka marka alırım evo alacağıma. seat ibiza 1.2 tdi alırım mesela beygir ve torku bizim 75 hp g. punto ile aynı, ama ortalama 3,8 yakıyor işte.
Ama şunu da söylemeliyiz ki zevkler ve renkler tartışılmaz, herkesin düşünces kendine göre.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri