Vallahı masallah kısmet 500 bıne![]()
telefon adres filan yazarsan iyi olur +kargo işi nasıl olcak + parçalar çıkma mı
Vallahı masallah kısmet 500 bıne![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
inşallah hep beraber
YouTube - Grande Punto Multijet 75 hp start beyler direksiyonu sağa salladığımda lak lak diye ses geliyo
Direksiyon mili mi deniyor ona, o da böyle ses yapıyor (alfa147m de vardı böyle bi sorun oradan hatırlıyorum bu sesi) onarılıyor değiştirilebilirde parça parça da değişiyor komplede, komple alfadan hatırlıyorum 2.5 milyor demişlerdi(birmot ta) 70 tl ye yan sanayii parça olarak deiştirecektim ama ustam rotilleri deiştirdi ses gitti diye salladım... arac yeni sahibinde sıkıntı çıkardımı bilmiyorum ...
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
araban 180 binde grank mı kesti
sebebi nedir ?
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
benımde airbag lambası yanıyordu..bazen sonuyor dıreksıyonu cevırdıgımde tekrar yanmaya başlıyordu...sıkıntı sınyal kumanda kolundan çıktı..bu kronık sıkıntı zaten heralde...benım aracda daha once sınyal korna dugmeler çalısmaması ve aırbag lambası yanması nedenıyle sınyal kumanda kolu değişmişti...şimdi garantıden tekrar değişecek...
bendende kocaman bir maaaaşallah mehmet ...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
arkadaş maşallah gün de ortalama 170 km yapmış.
200.000 km 1 senede yapıldı![]()
maşallah diyelim![]()
Yeap..
TSİ Jetta.
günde yaklaşık 600 km ye gelir
takside olsa treleybüste senede 200 bin abartılı bir rakam
avrupaya devamlı çalışan araçlarımız bile senede 150 bin anca deviriyordu
20yıldır arabacılığın içindeyim senede 200 bin devirebilen görmedim duymadım
hangi babayiğitmiş bu merak ettim doğrusu
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Günde 550 km yaparişle evin arasında 220 km yol olsa her gün git gel yapılsa vs vs diye uzar bu düşüncelerim
![]()
Artık Fiorinolu
Maaş ta yakıta gider![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
anlaşıldı akşam yatmadan önce krikoyla arabanın ön tekerlerini kaldırmış hız sabitlemeyi de devreye almış sabah oluncada kontağı kapatmış![]()
anlaşıldı krikoyla arabanın ön tekerlerini kaldırmış hız sabitlemeyi de devreye almış sabah oluncada kontağı kapatmış
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri