astracinin soforlugunden suphe ettim,1.3 evo, benzinli 105 beygir bir aracla bas edemez bence arkadaslar...maks hiza hic girmeyelim hatta...
astracinin soforlugunden suphe ettim,1.3 evo, benzinli 105 beygir bir aracla bas edemez bence arkadaslar...maks hiza hic girmeyelim hatta...
bana ilginç geldi.. 75 hp gpnin kağıt üzerinde tek avantajı torku(190-150).. punto 140kg daha hafif tamam da gp'nin Güç / Ağırlık Oranı 67 HP/ton (49,9 W/kg). Astranın ise Güç / Ağırlık Oranı 83,5 HP/ton (62,3 W/kg). 0-100km astra 12.2 gp 13.6. Max hız 187astra, 165 punto.. yani fabrika verilerine göre astrayı geçmeniz için bence dik bi yokuş gerekli, tırmanırken belki geçersiniz.. tabi bu söylediklerimin hepsi teorik ve sürücü faktöründen bağımsız veriler![]()
verileri koyman güzel olmuş dostum...astarcının şoförlüğü değerlendirilmeli bence, yada astracı pek zorlamadı kendini yoksa mümkün değil...zaten bizim bu dizel 75 beygirle 200 km maks hızları zorlayanlar var nasıl oluyor gerçekten inanamıyorum hala...demekki bizim multairler 220 felan yapmalı ama ben 200 ü 1 km dahi geçemedim yani 201 diyemedim...
walla dedıklerınız dogru kagıt ustunde herturlu astra evet karsıdakı surucu ıyı dedgıldı belkı ama ara hızlanmalarda o dııl hep ben onun aklını aldım...yoksa benı gecseydı dahı aracımın boyle bı performans gostermesı benı cok sevındırdı![]()
valla ben şu tsıları bir türlü geçemiyorum anlamadım gitti onlarıda geçsem keyfime diyecek yok ama olmuyor
turbo dizel de bi yere kadar TSIi geçemezsiniz yani geçemeyizara hızlanmaları belki bizimkilerin daha iyidir tam bilmiyorum ama en kötü 122hplik tsi 9.5snde 0-100 yapıyo.. bizimki 10.5sn.. onu da daha denemedim bi ara kronometre ile deneyeyim 10.5i görebilecek miyim acaba...
atahan aile dostumuzda A3 TSI var ve düzlükte çok rahat şekilde 225 yapabiliyor hocam, telefonumda video duruyor hatta...bravo kaç yapıyor hocam? bu arada ara hızlanmalarda muhteşem
astrayı geçmede şüpheliyim ama benim araba daha 2500 km de..geçenlerde hastam vardı allah ne verdiyse bastım 75 lik evo 150 li geçmiyoayagımın tabanı ile bastım gaz pedalına gene tık yok ama şunu biliyorum 68 km yol yaptım 40 liralık mazot yaktı
![]()
Astra döver puntoyu da. Şoför var şoförcük var..
Astra 115 hp artık bi önceki kasaysa 110 hp'dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri